Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

daronian

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki :) w koncu !! V:)))

pozdrawiam.

Bana za to ze mnie wyzywasz co dzien jak tylko mozesz

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie, z tej strony Daronian.

Na tamtym koncie mam bana permanentnego i bardzo chciałbym się odwołać.

Wiem, że to nie ten temat, lecz tamte zostały zamknięte bez jakiegokolwiek powodu.

Minął prawie miesiąc od nadania blokady na moje główne konto - za nic.

Zmieniłem się, nie jestem tym samym frajerem jak rok czy pół roku temu.

Odkupiłem swoje winy, pomogłem przy forum, starałem się jak tylko mogłem.

Przez cały ten czas dostawałem masę wiadomości, że mam się nie poddawać.

Pisali to zwykli użytkownicy, hejterzy, a nawet niektórzy z teamu moderacyjnego.

To dało mi chęć do walki o coś co udało mi się stworzyć i rozwinąć.

Ostatnimi czasy niestety odegrałem się na forum małym atakiem, za który przepraszam.

Nie wiecie jak było mi ciężko na sercu kiedy widziałem, że MPC nie mogło się podnieść.

Ten portal był i jest dla mnie czymś więcej niż słabą stroną na kilkanaście dni.

Chcę walczyć o swoje prawa, jak i prawa pozostałych użytkowników.

Macie już swą rangę i jesteście zapatrzeni tylko w siebie, aby nie wylecieć.

Pomyślcie o Nas, o zwykłych userach, którzy chcą pomóc, ale nie mogą, bo ich ignorujecie.

Napisałem to prawdziwie, nie na pokaz, by pozostali mnie laikowali.

Chcę wyprowadzić to forum, pomóc przy nim. Proszę, dajcie mi tą szansę.

~daro

Szwinguś, nie rozumiesz. On mnie olewa i to jest najgorsze, dlatego niech zainteresuje się jakiś global, który nie boi się walczyć o prawa userów.

Kiedyś to wszyscy pojmiecie, ale wtedy będzie za późno.

Second, nie obchodzi mnie zdanie hejterów takich jak ty. Nic nie umiesz prócz wyzywania, ciekawe jak byś do połowy osób z forum w realu skakał.

Marcid, po co ma mi lizać dupę? Przecież jestem tylko takim słabym userem do popychania. Za to co się wydarzyło przeprosiłem. Chciałem pokazać, że też coś umiem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Popieram daroniana, zmienił się.. Team powinien dać mu szansę i rozgrzeszenie. :)

Spoko koleś, można z nim porozmawiać na każdy temat, o każdej porze jest dostępny. :)

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Niech spierdala, równie dobrze ja mogę powiedzieć, że się zmieniłem i macie mi dać ub. Perm to perm i chuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Popieram daroniana, zmienił się.. Team powinien dać mu szansę i rozgrzeszenie. :)

Spoko koleś, można z nim porozmawiać na każdy temat, o każdej porze jest dostępny. :)

Liż dupe dalej a daleko zajdziesz.

Zmienił się? Haah ... a Ddosy kto wysyłał?

Opublikowano

Bardzo dziękuję za żywe podejście Administracji do tej sprawy... po prostu jak zawsze.

Zrobiłem już naprawdę dużo i staram się nadal, tylko powoli przestaję widzieć sens.

Cały czas kompletna olewka na zwykłych użytkowników, bo nie mają kolorku?

Mogę dostać kolejnego bana, jednak moderacja powinna wiedzieć, że nawet permem IP nadal tu będę.

Mój duch i historia zostaje.

PS. Poza tym fajnie mi Wasz team lizał dupę jak odbywały się ataki. Ojj, nie zapomniane chwile, o których wielu by chętnie usłyszało.

Ale nie, po co? I tak ciągle będę nikim, dla każdego - przez ruch gimbusów, który sobie coś stworzył.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dlaczego ten pizduś dostał ub? lol.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...