Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Bukkit 1.2.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem na serwerze Bukkit 1.2.3 Gdy gracze 1 raz loguja się do gry a potem wyloguja tracą eq dzieje sie to jednorazowo gdy 1 raz logają z gry.

Wie ktoś jak to naprawić?

z góry dzięki.

sygna1.png

Opublikowano

Jest na to sposób. Jeżeli jesteś z kumplami to poproś ich żeby ci mówili jak wychodzą. Gdy wychodzą wpisz /save

Jak nie zadziała to chowajcie do skrzynek :D

beznazwyjr.png

Opublikowano

Pobierz Plugin 'World save (czy jakaś inna nazwa) i wpisuj czasem /save-all

@EDIT albo inny prlugin na zapisywanie i wpisuj albo /save-all albo /save

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

nie dziala World save a mam go od poczatku serwa ale to i tak po 1 wylogowaniu kasuje i eq i lv a miejsce zostaje bez zmian to z pisaniem i skrzynkami mi nie potrzebne bo mam tabliczke na spawnie zeby po rejestracji zrobili relog ale i tak są osoby które to olewają... a po 2 nie gram z kolegami bo grają tam zwykli gracze którym po 1 lognieciu znika all ;f

sygna1.png

Opublikowano

Server masz Dedykowany?

Jak cos napisz mi na PW z czego masz, moze pomoge.

okejz.jpg

Nie Bądź Taki !

Zarzuc Plusiora ! - I like it !

Opublikowano

to nie znika po wyłączeniu serwera .. save all też nie pomaga to zawsze za 1 razem gdy osoba jest dopiero po rejestracji i nie ważne po jakim czasie ale jak wyloguje sie 1 raz z gry to znika all lv eq itp potem za 2.3.4 itp już nie znika

sygna1.png

Opublikowano

Mam dla cb pomysł . Wyślę ci pliki od mąki skopiujesz sobie świat i lajt bd ...

Link

Jak pomogłem , daj Lajka nie obraże się ;) w razie problemów pisz do mnie na PW.

Zbieram LAJKI :D

Brzydki , zły i szczery...

Opublikowano

jak pisałem up mam ten plugin i on nie pomaga i świata kopiować nie będę bo mam swój i nie będę wgrywał sobie jakiegoś gotowego na mój własny -.-

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...