Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Trundle vs Rumble

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 4800 IP

Zależy mi na: Duzym dmg, survi, dobry solo top.

Preferuję: Rumble, Trundle - i wlasnie lubie tez jungle

Lubie i solo top, i jungle. Slyszalem ze trundle swietna jungle ma ale nie wiem jak u niego z gankami i early/late.

PS. Co sadzicie o Oriannie?

Opublikowano

Rumble solo toper lepszy Troll jungla, Rumblem jungli nie robisz, krotko i na temat

Orrianna dobry support ale trudna do ogarniecia

Orianna nie jest suportem.

Opublikowano

co to rumble i trundle wybieram rumble lepszy jest jedyny jego - te wrzenie czy cos .. co sie laduje przy uzyciu skilla bardzo dobry jest ulti dobrze dobija harpuny dobre dmg maja i palenie do gonienia ^^ 1 slowem bierz rumble

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

A da rade Rumblem bez run? Bo narazie mam tylko 25 armor pen i 13 armora, bo przewaznie junglowalem. Bardziej przekonuje mnie Rumble bo Troll ma tlyko 1 offenswyny skill.

Opublikowano

Jeśli nie chcesz być kolejnym który rozwala grę innym, grając Trundlem, Na stopro bierz Rumble. Koksisz od pierwszej gry :)

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Jak koledzy Rumble świetny na solo top. Kontruje riven, które jest jednym z lepszych solo. A Trundle na jungle, ganki ma świetne daje olbrzymiego slowa, a w alejkach zdoła zablokować skillem drogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...