Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NOWY ASTERIX] [FB][NO-WL][20 slot][Miła administracja]

Profesjonalnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17841723626294163663.png

Znudziła ci się już gra bez dobrej atmosfery z innymi graczami? Szukasz serwera z dobrze dobraną administracją? To dobrze trafiłeś Asterix Freebuild jest serwerem dla ciebie.

26720218708058406736.png

1.2.3

IP Serwera: s17.mineserv.eu:50899

Moby: ON

Pvp: OFF

Nether: ON

32114958580665924997.png

Dark - Właściciel

Michak3789 - Właściciel

FrishPL - Admin

Darq1346 - Moderator

Barteq - Moderator

GodGTF - Moderator

Ganton8 - Moderator

28054037516220813054.png

//Nie usuwać , usuwać stary jak już

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach. Do tego celu służą odpowiednie działy na forum.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny,godny polecenia.Brak lagów miła administracja,dużo eventów.Nic tylko wchodzić grać :]

Nick: kamil07

h58oR.png

By Swajner

Opublikowano

Działek w głównym mieście jest około 70. Wszystkie sie zapełniły więc budujemy nowe ładniejsze miasto

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach. Do tego celu służą odpowiednie działy na forum.

Opublikowano

Hmm kolega chyba weszedl prosto na serwer spytał się czy rekrutacja on, my odpowiedzieliśmy off i wyszedl lub ten co zaczął wyzywać adminów za to że nie dostał działki ponieważ budujemy nowe miasto które prawie skonczyliśmy. Pozdrowienia dla kolegi.

//Dodano 86 dzialek

Opublikowano

Świetny serwer, dobry kontakt z administracją, często eventy i wiele wiele więcej!!

Polecam!

Jakby co to mój nick: Veiro :]

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

MINUSY

- Znikające itemy,

- mało slotów, dużo graczy

-/+ brzydkie miasta.

PLUSY

+ Zero lagów.

+ ładna mapa

+ bardzo mili gracze.

+ większość spolszczonych pluginów

OCENA: 5/10

Powód: wystarczy że Cie wywali z gry i masz już po itemkach.

zjxa83.jpg

Szukasz Kumpla do Gry ? Napisz na GG: 33011130 Skype: Zkumeru

Opublikowano

Serwer on, działki są lecz gracz shadowlord znany z naszego forum poprosił nas o dołączenie sieci a po kilku dniach zniszczył połowe starej mapy za co bardzo przepraszamy graczy.

Opublikowano

Mam proźbe. ZROBCIE COS Z TYM SERWEREM. Tyle osob stracilo dzialki byly fajne budowle a jakis admin zniszczyl je. Przywroćcie nam dzialki i itemy. MOWIE TO W IMIENIU WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH

W MIEJSCU GDZIE BYLY TE DOMKI POSTAWIONO 1 BLOK ZELAZA 1 BLOK ZLOTA I 1 BLOK DIAMENTU

NA CO MI, TO DLA MNIE NIE SA WARTOSCIOWE

TAK JAK WIEKSZOSC OSOB WOLE ODZYSKAC DZIALKE NIZ DOSTAC TE NIC NIE WARTE PRZEDMIOTY.

Prosze o przemyslenie tej decyzji

POSZKODOWANI KTO JEST ZA, NIECH DA +

Opublikowano

WifusHit, jak dla mnie takie rzeczy powinienieś załatwiać na forum serwera a nie na publikacji. Chciałbym także powiedzieć że od dzis 24:00 na serw założymy white-liste i bedzie off aż do piątku dla graczy. Wprowadzimy nową make, więcej slotów, oraz nowe pluginy.

Opublikowano

Uwaga ! nabijam Posta !

Już,

a tak swoja droga. server godny Pogłoski :D

okejz.jpg

Nie Bądź Taki !

Zarzuc Plusiora ! - I like it !

Opublikowano

Do piątku nie dodajemy nikogo oprócz administracji i moderacji na white-liste. Planujemy wgrać nowe pluginy ułatwiające życie naszym graczom jak i nową ładną mape [głowna, surowcowa, survival]. Będzie także 40 slotów. Otwarcie ponowne w piątek.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...