Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod

7536421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zacznijmy od tego , że kiedyś sciągnołem sobie z mpc taką paczkę , którą się wrzucało tam

gdzie się miało zainstalowanego warrocka dokładnie do folderu o nazwie texture . No i gdy się go

wrzuciło po odpaleniu gry bronie były np. gold i tu nie chodzi mi o scrypty czy hacki. Było to na

zasadzie , że aby ja widziałem , że mam np. k1 gold a tak naprawdę miałem zwykła k1 z is . Inni

widzieli jak biegałem z zwykłymi broniami. Za pomoc daje laik. :D

Opublikowano

Takie modyfikacje są już od dawna zabezpieczone więc jedyne mody jakie znajdziesz to graficzne/ Dzwiękowe :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

W zasadzie tak, ale jest on zabezpieczony ponieważ narusza tekstury map/przedmiotów itp. działające mody graficzne modyfikują tylko od barw menu, celowników po wystrzały pocisków i rakiet.

Czyli dokładniej wszystko co znajduje się w folderach UI oraz Sprite :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...