Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sion i xin zhao Pomocy

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram sion ad kolo 3 dni i wogole mi nie idzie w early jak i mid game dostaje ostro w dupe dopiero pod koniec sie rozkrecam a to nie dobrze dla druzyny wiec prosze o build item oraz jakies porady triki wogole wszystko co mi pomoze w grze. Tak samo jest z xin zhao

Opublikowano

sion na początku lami z ulti, gdyż w late dopiero nabiera szybkości ataku i dmg i wtedy jest efektowny.

xinem musisz wyczuć moment, dobry harras i masz fraga.

Opublikowano

Musisz te postacie po prostu wyczuć.

Spróbuj Xinem tak, nie wiem czy Ci będzie lepiej, ale jedną grę możesz tak zagrać - zobaczysz czy będzie lepiej czy nie.

Buty > Składasz Berserkery | Zapał | Potem robisz DSR'y (Widmowy Tancerz) > Krwiopijec > ostrze nieskończoności.

Myślę, że Xinem bardzo ważną rolę odgrywa szybkość ataku, więc ...

23l1bfs.png

Opublikowano

Ja sion jade wszystkich,tak samo xinem,pewnie zly build masz.

Sion:

Buty i 3 mikstury,berserkery,zapał,krwiopijec,widmowy i ostrze nieskonczonosci i wygrywam.

Xin podobnie.

Jak ty xina robisz pod full ad to gratuluje, chyba masz 15 lvl. XINA ZAWSZE BUDUJESZ POD OFFTANKA, A TO ZNACZY, ŻE SYTUACYJNIE, WIĘC NIE MA DLA NIEGO ZBYTNIO CORA(chyba że wrrigle's latern i atmog)

Opublikowano

uwiez mi ze innymi postaciami idzie mi bdb ale slyszalem ze sion op wiec chcialem sie nauczyc grac nim

Skoro się nim uczysz grać to o co Ci chodzi? Poza tym jego robi się pod AP, nie AD.

@tymo99

Nie składa się Atmoga, bo ma skill E, na którym "farmi życie".

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@tymo99

Nie składa się Atmoga, bo ma skill E, na którym "farmi życie".

To było o Xinie, a nie sionie... Naucz się czytać. O sionie się nie wypowiadam, bo nigdy nie grałem, wiem że z dobrą farmą w late jest OP

Masz tu build do xina pod jungle. Kosturek na LS/ cloth armor + 5 potów, małe madredy, boots of speed, latarnia, mercurki/berserki(jak nie mają CC), warmog, item sytuacyjny(guardian angel, thron mail, force of nature itp.), Atma, infinity/phantom dancer

Opublikowano

bardziej mi zalezy na sionie bo naprawde bardzo mi sie podoba ta postac ale np na takim 11 lvl dostaje w dupe od kazdego a na starcie gry tluka mnie jak chca

Opublikowano

W early po prostu last hituj miniony. Ot cała filozofia. Nie bij się z przeciwnikiem, nie bij minionów. Po prostu 1 ostatni hit w miniona. Wtedy trzymasz się pod swoją wieżą i spokojnie farmisz. A dobra farma to podstawa, żeby potem cisnąć. Przetrzymaj tak pierwsze 15 minut, potem będzie z górki.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

daj pierwsze Q potem maxujesz na FULL E bo skill pod E daje Ci dmg Potem Ulti na 6 11 i 16 no i tarcza która rzadko ale Cos tam osłoni to maxuj pod koniec

Opublikowano

Ja sion jade wszystkich,tak samo xinem,pewnie zly build masz.

Sion:

Buty i 3 mikstury,berserkery,zapał,krwiopijec,widmowy i ostrze nieskonczonosci i wygrywam.

Xin podobnie.

Xin podobnie? To ja nie chcę wiedzieć jaki masz lvl koleżko, xin budowany pod pure dmg, to najchujowsza postać w lolu, nawet 10latek wie jak ja kontrować. Xin ma sens tylko jako offtank.

Opublikowano

Xin podobnie? To ja nie chcę wiedzieć jaki masz lvl koleżko, xin budowany pod pure dmg, to najchujowsza postać w lolu, nawet 10latek wie jak ja kontrować. Xin ma sens tylko jako offtank.

mam 15 :P

I wszystkich jade z takim buildem (;

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Dokladnie na rankedach trza myśleć : ) np Twisted Fate na AD tak nie wymiata jak na AP serio SION jest do ogarnięcia ;d albo robisz z niego off tanka ad albo full ad :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...