Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telewizor - jakie są szanse ?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. U babci stoi nieużywany telewizor. Ma około 2 lat. Jest tzw " pudełkowy " czyli duży, ale nie tak bardzo. Jeżeli tv był kupiony 2 lata temu, to jakie są szanse, że jest wejście d-sub lub inne i można podłączyć go do laptopa/kompa, a jak nie to co kupić, aby dało się podłączyć lapka/kompa do tv, jakieś przejściówki czy cuś?

Dodam iż nie znam dokładnego modelu ;), a nie mam jak teraz zobaczyć.

graphic.png

Opublikowano

z euro na d-sub? będzie taka? mogę link z allegro :D. Ja niestety jak prosiłem w sklepie z kablami o to - to kolesiówa mówiła, że takie coś nie istnieje ( z s-video na d-sub ) przy czym robem i inni mówili, że jest

graphic.png

Opublikowano

praktycznie żadne na podłączenie dobre jesli to kineskopowy, max rozdzielczość nawet dla przejściówek to 800x600

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeśli ci nie zależy na rozielczości, to pokombinuj czinczami- Kup sobie karte TV do kompa, do niej specjalny rozgałęziacz i heja :D Ale to drogo w ch. wyjdzie. Jeśli masz te rzeczy na stanie, to polecam... Jeśli nie, to jest chyba kabel VGA-Euro... Do karty grafiki podepnij przejściówkę D-sub na VGA i powinno działać. I zostaje ci jeszcze kabel HDMI, oczywiście o ile TV ma HDMI, w co nie wierzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...