Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak skutecznie reklamować się na YouTube ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was pytanie

Jak skutecznie reklamować się na YouTube ?

Znam tylko te

-Komentowanie kanału

-Komentarze pod filmikami

Proszę nie pisać , że nie mam co robić.

Po prostu się was pytam jak można skutecznie się zareklamować .

x

Opublikowano

tagi slawnych typu jjayjoker rockalone2k madzi89 magdalenamariamonika ctsg niekrytykrytyk itp

MC PREMIUM USER OD 2011.05.11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11MAJ !!!!!!!!!!!

Opublikowano

tagi slawnych typu jjayjoker rockalone2k madzi89 magdalenamariamonika ctsg niekrytykrytyk itp

Nie , aż tak to nie :D

Nie chce aby potem gadali ..

x

Opublikowano

Niestety dobre filmy to nie wszystko - mam np jednego typka co robi zajebiste filmy, wszystko ladnie opisuje, nie sa nudne i dobra jakość... Ja swoich widzów przyciagnąłem tym ze zacząłem pisać do różnych bardziej znanych osób Dj Pallaside, AlterStatywu o prośbę do dodania mnie do poleconych na jakiś czas... Efekt? 20 widzów dziennie przez ok. tydzień. Tylko że moje filmy były z jajem, jak i twoje są to spróbuj tego

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

chodzi ci o slawe? pisz do kazdego sub za sub ? jak sie zgodzi to zbieraj suby i zapytaj sie czy cie poleci na swoim kanale a ty go.. ^^

//nieregulaminowa sygnatura

• 1 rok później...
Opublikowano

Rób jakieś ciekawe filmiki i wrzucaj może reklamuj się także na jakiś portalach społecznościowych dużo takich portali pozwala na reklame swoje kanału youtube

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Słuchajcie.Jest sprawa nie chce mieć dużo minecrafta na kanale ale jeśli je usunę (filmy z minecrafta) to stracę wyświetlenia jak zrobić tak aby mieć dużo wiświetleń?

jeśli chcesz mozesz subnąć ale jak nie oglądasz na bieżąco to nie zależy mi na wyświetleniach.

Opublikowano

Rozsyłać linki do znajomych, a Oni dalej. Robić ciekawe filmiki, które zaskoczą innych ciekawymi pomysłami.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Najprawdopodobniej najlepszym pomysłem jest wypromowanie się na jakimś znanym kanale.

Komentarze-reklamy pod znanym filmem są raczej odpychające, nie zachęcające. A z resztą ktoś może oznaczyć jako spam.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

W tagach sławne osoby (działa w 80%), a np. RockAlone2k zezwolił na dodawanie go do tagów.

Musisz lubić to co robisz i pokazać widzom, że po prostu uwielbiasz nagrywać.

Do nagrań najlepiej mieć dobry humor :)

Z czasem osiągniesz nie wielką armię (50widzów) i będzie Ci się chciało dla nich nagrywać i tak stopniowo, aż osiągniesz parę setek/tysięcy widzów.

A i nie naśladuj innych sławnych YouTuber'ów, musisz być w 100% oryginalny.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...