Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery

replej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
www.vabile.pl 

tu masz od 5 lvl skile na P dzis był start oficjalny

Kilka słów z mojej strony do was gracze

Zapraszam na serwer VabileMt2, już podczas bety nie było bugów jedyny problem który i tak został rozwiązany to padające kanały.

Teraz już tego nie ma... ja gram od początku i jestem bardzo zadowolony.

Polecam wszystkim serwer średnio/łatwy, miła atmosfera szybki exp, dobrze zrobione bony, administracja co kilka dni coś dodaje, Cały serwer ogarnia Wraith,

Event/strone/sprawy techniczne/kontakt z graczami on jest od tego. By z nim pogadać trzeba się wcześniej umówić na konkretna godzinę. Wiem bo juz rozmawiałem z nim

bardzo miła i sympatyczna osoba dobry kontakt i konkretny, Shaq jest sponsorem który nie zawodzi w tej sprawie przykładowo inny ich serwer Slaris2.... Jaki był ultra hard mało gracz ale i tak dla nich go opłacał chodź tracił zawsze nic się nie wracało... ja to doceniam. Dzięki slaris2 poznałem mnóstwo ciekawych osób. Pozdrawiam ich..

Wiec Vabile tez będzie stabilnym serwerem i nie ma się co bać.

http://www.mpcforum.pl/topic/577754-vabile-mt2pldedyk/

sygnampc.jpg

Ortografia bardzo zanika, znaki polskie. Bo przecież nie ma różnicy czy robi się komuś łaskę czy laskę ...

1id6km.gif

Opublikowano

no w sumie 5 dni online ;) taki lvl spokojnie w 1 dzien nawet ;D reszte pisz do GraczVabile on wie wiecej albo w temacie z prezentacja serwera vabilemt2

Kilka słów z mojej strony do was gracze

Zapraszam na serwer VabileMt2, już podczas bety nie było bugów jedyny problem który i tak został rozwiązany to padające kanały.

Teraz już tego nie ma... ja gram od początku i jestem bardzo zadowolony.

Polecam wszystkim serwer średnio/łatwy, miła atmosfera szybki exp, dobrze zrobione bony, administracja co kilka dni coś dodaje, Cały serwer ogarnia Wraith,

Event/strone/sprawy techniczne/kontakt z graczami on jest od tego. By z nim pogadać trzeba się wcześniej umówić na konkretna godzinę. Wiem bo juz rozmawiałem z nim

bardzo miła i sympatyczna osoba dobry kontakt i konkretny, Shaq jest sponsorem który nie zawodzi w tej sprawie przykładowo inny ich serwer Slaris2.... Jaki był ultra hard mało gracz ale i tak dla nich go opłacał chodź tracił zawsze nic się nie wracało... ja to doceniam. Dzięki slaris2 poznałem mnóstwo ciekawych osób. Pozdrawiam ich..

Wiec Vabile tez będzie stabilnym serwerem i nie ma się co bać.

http://www.mpcforum.pl/topic/577754-vabile-mt2pldedyk/

sygnampc.jpg

Ortografia bardzo zanika, znaki polskie. Bo przecież nie ma różnicy czy robi się komuś łaskę czy laskę ...

1id6km.gif

Opublikowano

Black wbij na gg może ciupniemy razem

:)

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...