Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać ?

LeeM.R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem w Tibię ostatni raz temu na 8.54

Dużo się zmieniło ? Więcej botterów czy banują ? Na jakim świecie PVP polecacie grać i czy w ogole

opłaca się powracać do tej gry ? Startuje sam, oczywiście pewnie jakiś "znajomych" w grze poznam :P

Opublikowano

Wiesz grać zawsze warto, nawet nie przeszkadza to, że na allegro cc się tanio wala i 10 lvl biega w full eq.

Chociaż dla starych wyjadaczy to pewnie problem :)

Jak z botami ? - 99% skillujących to boterzy, po prostu nikomu się tego nie chce robić ręcznie.

Z mojej strony opłaca się grać, sam do niedawna pykałem i nawet bym mógł z tobą zacząć na jakimś pvp.. powiedźmy na to pisz GG 11333958.

E9mwj60.png
Opublikowano

Teraz co 2 osoba ma bota :P

gowno prawda, nie widzialem ani jednego bootera

Wiesz grać zawsze warto, nawet nie przeszkadza to, że na allegro cc się tanio wala i 10 lvl biega w full eq.

Chociaż dla starych wyjadaczy to pewnie problem :)

Jak z botami ? - 99% skillujących to boterzy, po prostu nikomu się tego nie chce robić ręcznie.

Z mojej strony opłaca się grać, sam do niedawna pykałem i nawet bym mógł z tobą zacząć na jakimś pvp.. powiedźmy na to pisz GG 11333958.

ciekawe, po uptade nikt nie skilluje na bocie poza tym to byl hotkey

@top

jest totalne wymarcie botow, oplaca sie grac

Opublikowano

Totalne wymarcie mówisz ?

Jeśli to prawda to dlatego jest 27 tyś osób ciągle online...

Do niedawna było 35 nawet... eh i tak spada, spada i niedługo nic z tej Tibii nie zostanie. ^_^

E9mwj60.png
Opublikowano

LooooL Tibia hahaha

Wezcie w tibie kazdy kto gra to botek. Wezcie ta gra jest popieprzona xD

Wezcie juz lepiej pograjcie w gre dla dzieci neo www.xxxxxx.pl

Pozdro Boootki ;D Pozdrawiam z Ziemi ;D

Opublikowano

Już nie gram - czasami jakiś ots dla relaksu ale...

Po to jest ten dział i są tu tematy związane z tą grą aby ją szanować.

Jeśli masz takie zdanie to lepiej nic nie pisz, a tibia ze względu na słabą, że tak powiem oprawę graficzną posiada bogaty wachlarz możliwości w grze. ^_^

E9mwj60.png
Opublikowano

@up

oprawa graficzna w tej grze to caly urok, gdyby zmienili na 3d, gralo by moze z 5-10k osob ^^ albo metiny by przyszly do gry, bo wiecie 3d to super ten lanssss

Wiem to z doświadczenia...

Wyobrażasz sobie jakbyś w 3D m walle rzucał ? :D W ogóle by pewnie trapa nie było. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

@up

oprawa graficzna w tej grze to caly urok, gdyby zmienili na 3d, gralo by moze z 5-10k osob ^^ albo metiny by przyszly do gry, bo wiecie 3d to super ten lanssss

Dokladnie choc jeden ktory mówi z sensem.

Chcesz graj ,niechcesz niegraj.

Szczerze powiedziawszy gra jest bardzo rozbudowana ,botow coraz mniej , szczerze powiedziawszy to gdyby nieludzie w tej grze , to bym niegral.

Opublikowano

ja polecam ci zagrać sobie na antica

serw pvp. gra po 400 typa.

jAk się zdecydujesz napisz mi na pw lub na nick z tibi : Hotartii

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Tibiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaa jest do ddddddddddduuuuuuuuuuuuppppppppppyyyyyyyyyyyyyy :P

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wiem to z doświadczenia...

Wyobrażasz sobie jakbyś w 3D m walle rzucał ? :D W ogóle by pewnie trapa nie było. :P

o kurwa, system power off xD

chujnia totalna by była, pewnie przez tego mwalla daloby sie przejsc jakims glitchem -.-

albo paralize + move by bylo niewidoczne i combo chujowe

Opublikowano

Możecie nie offtopować, temat nie jest o żadnym 3D, czekam na jakieś dalsze sensowne odpowiedzi.

Mam dylemat, bo z tego co widzę przez cały dzień nie przekroczono chyba 26k online :x

Opublikowano

Możecie nie offtopować, temat nie jest o żadnym 3D, czekam na jakieś dalsze sensowne odpowiedzi.

Mam dylemat, bo z tego co widzę przez cały dzień nie przekroczono chyba 26k online :x

zwykle niedoswiadczenie , lepiej jesli gra srednia ilosc graczy ,bo jesli ilosc owa bedzie duzo ,wszystko wszsedzie bedzie zajebane i zacznie sie narzekanie.

Dla mnie i wielu innych taka liczba starczy.

Opublikowano

@Up:

Dokładnie, im mniej graczy, tym lepiej dla expa.

Pamiętam te chwile na coś ok. 8.1 jak się w nocy wbijało żeby poexpić bo mniej tłumów było xD

Ah.. Stare dobre czasy, to dopiero była tibia. 7.6 - 8.1 Złoto, teraz już nie wiem czy się opyla grać, w sumie tą grą zawsze rządził PACC, ale teraz bardziej się to odczuwa..

Ogólnie syf z addonami, level'e na każdym servie sięgają już do 500, nie to co kiedyś, widzisz 170 i piszesz mu "Hi, can u be my lord, plz very high leffell.."

Osobiście włażę na Tibie tak co 2tyg. żeby konta nie usunęli :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...