Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mogę wejść na serwer

BlackSura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam dopiero od wczoraj za czołem grać w Cs;a i jak chce wejść na jakiś serwer to wyskakuj mi takie coś nie raz wejdę pogram jakieś 5 min i mnie wywala o to ss

scwgaw.jpg

jak by coś sciagalem z tad Cs;a

http://download.hellshare.pl/cs1-6-v32-by-lukasz-rar/4918858/

i jak możecie podajcie jakieś Ip na jakiś dobry serwer dam 5 Like i 5 gwiazdek na kanale za pomoc :)

23semvo.png

Opublikowano

Z tego screena to wnioskuje że kick'ali Ciebie bo była rezerwacja slotów.

Spróbuj na innym serwerze tam gdzie jest mało osób.

wlasnie na kazdy jaki wejde dostaje bana za jakas Console ( nie wiem o co chodzi albo mi wyskakuje to co an ss ) ;/

23semvo.png

Opublikowano

To co pokazałeś na ssie to plugin nie pozwalający wejść graczom bez wykupionego slota. Powiedzmy, że np. serwer ma 17 slotów, z tego 16 jest dla graczy, a ostatni zarezerwowany dla admina lub kogoś, kto za niego zapłacił. Co do banów, to sprawdź cfg, czy nie masz tam nic nieciekawego i podaj nam ss'a zawartości konsoli.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Dokładnie, lub jeśli dostajesz bana a nie garsz na cheatach lub nie łamiesz regulaminu, prawdopodbnie wtedy jest ban za ping.

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...