Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ubiegłym tygodniu zajumali mi konto Steam (na początku wraz z mailem, ale teraz go odzyskałem)

Ale gówno mi to dało bo nowy właściciel sobie zmienił maila i nie mogę przypomnieć hasła.

Zgłosiłem sprawę do supportu i teraz nasuwa się moje pytanie:

Jeśli ten typ teraz sobie cheatuje i dostanie bana to ten ban przejdzie również na mnie (gdy już odzyskam dostęp do konta)

czy unieważnią go? No bo przecież nie mogłem cheatować skoro konto było skradzione.

Ktoś coś o tym wie?

Martwię się trochę bo na koncie było mw3 i Black Ops + kilka innych

Teraz jest sobota, jutro niedziela i pewnie dopiero w poniedziałek zaczną działać, a tu każda minuta może być ważna bo koleś przez weekend może sobie naprd na wh. Przypuszczenia snuje z jego nazwy na steam

I <3 Trolls :3 Cheater jak nic!

a nick wybrał taki, żeby droczyć uczciwych graczy.

Opublikowano

1. Kiedy napisać do Valve ?

Odp: Jak najszybciej po kradzieży konta, bowiem zgłoszenie (ale takie w którym udowodnimy, że to konto jest rzeczywiście nasze) powoduje (często, choć nie zawsze) wyłączenie konta - celem aby złodziej nie zafundował nam bana od VAC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...