Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Znalezione itemy premium a non-premium.

Bambus12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki problem, podobno jeśli ma się konto premium to nie ma limitu znalezionych rzeczy,

A ja mam takie coś, że niedawno kupiłem premium, no i wszystko ok znalazłem jakieś 10 itemów,

A dziś w nocy, zostawiłem kompa i idlowałem, idlowałem tak prawie 12 godzin, i mimo to nic nie znalazłem,

teraz grałem parę godzin i dalej nic nie znajduje, aktualnie idluje już jakieś 5 godzin i DALEJ nic nie znalazłem.

Może ktoś mi wytłumaczyć jak to wszystko jest dokładnie? byłbym bardzo wdzięczny :D.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Drop itemow to max 12 lub 14, mozna dropic je do czwartku, a od tego dnia drop sie resetuje i na nowo mozesz zebrac 14 itemow. Dla premium nie ma unlimited dropu.

[link=
Opublikowano

Jest ogólnie limit dropienia itemów - na premium i na non-premium. Różnica jest taka, że na premium dropią też czapki i rzadkie itemy, a na f2p tylko zwykle bronie.

Opublikowano

A więc jakim cudem na niektórych video, jest pokazane że ludzie znajdują np.19 itemów na raz?

Może po prostu sobie wymieniają między siebie przedmioty, a później wyskakuje okienko i tam pisze 'znalezione przedmioty:' w sensie otrzymanych z wymiany?

Opublikowano

A więc jakim cudem na niektórych video, jest pokazane że ludzie znajdują np.19 itemów na raz?

(0__0) POKER FACE ale dobra to mogą być cheaty

Jeśli pomogłem daj + ;)

Opublikowano

Gość mógł grać na serwerze gdzie jest natychmiastowe odradzanie (np. 'instant respawn', 'respawn times' itd.) i po wyjściu z gry dopiero pokazuje znalezione itemy, ale to wiesz, że musiał gdzieś 12h grać bez przerwy. Lub po prostu na Steamie przesłał sobie itemy (wymiany są poprzez steama) i po przyjściu do gry pokazuje się komunikat, że znalazłeś nowe itemy. Czyli albo kolega mu przesłał te itemki na steamia i przy wejściu do gry miał pokazane, lub po prostu no lifił ~12h w co wątpię ;) A nie rozumiem Ciebie 'Kakao14' przecież to tf2 nie ma item hacków/cheatów...

Opublikowano

Jest ogólnie limit dropienia itemów - na premium i na non-premium. Różnica jest taka, że na premium dropią też czapki i rzadkie itemy, a na f2p tylko zwykle bronie.

Szczerze mówiąc to F2P ma lepszy drop, żeby zachęcić do kupienia gry :).

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Pier**enie o Chpinie. Drop jest identyczny na f2p i premium. Wypadają czapki, bronie itp. na f2p i premium. Jest limit do 14 itemków na tydzień, reset limitu w czwartek (nie zaliczają się skrzynki, handel zalicza się do limitu). 19 itemków? Żaden problem. Idle na serwach z natychmiastowym respawnem + achievement manager (albo plugin na serwie) + handel = kilka itemków poza limit.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...