Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak postawić dobry serwer dedykowany?

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

ostatnio pykałem z kolegami na prywatnej rozgrywce sieciowej w trybie gry infected.

pytanie brzmi jak mogę ustawić dedykowany serwer aby na każdej mapie było inne eq.

i wgl jak dojść do tych ustawień , i co mam wysłać do serwisu dedykującego aby wszystko działało .

Opublikowano

Zależy.. Jeśli chcesz aby świecił pustkami 24/7 to wbij na gameservers.com i musisz go kupić. Jeśli chcesz za free to stawiasz go na własnym kompie. Są od tego poradniki na YT. A i jeszcze jeśli masz neostrade,netie,albo UPC z telefonem stacjonarnym to musisz wybrać pierwszą opcje bo Ci dostawcy internetu oferują nam zmienne IP co znaczy że : IP a, nasz server nie będzie on stał na jednym IP i będzie się cały czas zmieniało co 12 godzin. Więc nie będzie on publiczny dla wszystkich użytkowników internetu, będzie można grać tylko na lan-ie.

Reasumując: Servera w MW3 nie opłaca się kupować lepiej wejść na inny który cieszy się już dużą popularnością,aniżeli stawiać własny ponieważ będzie on pusty a nasza kasa i nasz czas pójdzie w błoto.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

mi chodziło o to jakie pliki są mi potrzebne gdzie je znajde i jak ustawie "ustawienia klas tryb czas opcje itp" nie chce szukać na YT bo te poradniki są specjalnej troski .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...