Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[release]demi Trainer By Ant3

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dEMI Trainer

Jest to trainer, w którym są tylko 3 opcje, ale dEMI w nim zawarte nie ma Auto Bana zarówno Ranged jak i Not Ranged, oczywiście jeśli używamy go z Summonem. Dodatkowa funkcja to Pin Unrandomizer.

Screen:

demitrainer.png

Download

FAQ:

1. Jak ustawić dEMI żeby było Ranged albo Not Ranged?

Kiedy włączysz funkcję dEMI, jej podstawowe ustawienie to Not Ranged(czyli 1 w tym okienku w 3 opcji), żeby ustawić dEMI Ranged, trzeba zmienić w tym okienku 1 na liczbę 0 i włączyć opcję.

2. Co to jest dEMI i co to jest Not Ranged i Ranged?

dEMI jest to Vac, który "przyciąga" moby w czasie ich "umierania", dzięki czemu cały loot leci koło nas. Jeżeli dEMI jest Not Ranged cały loot spada koło nas, kiedyś przydatne dla Archerów i Assasinów, dzisiaj już nieopłacalne. dEMI Ranged różni się tym, że loot spada nam pod nogi, bardziej opłacalne niż Not Ranged :P

3. Czym jest PIN Unrandomizer?

Jest to hack, dzięki któremu wszystkie cyferki są poukładane, do tego na tej klawiaturze pojawiają się litery(PIN GM'ów złożony jest z literek). Bardzo przydatna rzecz :P

4. Czy to Banuje?

Zarówno dEMI Not Ranged jak i Ranged nie banuje, jeżeli używamy go z summonem. Jeżeli używasz dEMI i atakujesz normalnym skill'em, możesz być pewny że po paru minutach odstaniesz bana.

5. Dlaczego Maple wyłącza się kiedy próbuje włączyć dEMI(lub inną opcję)?

Zbypass'uj Maple, poradnik znajdziesz na forum.

Ant3 za stworzenie.

Dami3n za udostępnienie na swoim forum.

Ja za udostępnienie na tym forum :D

Myślę, że wszystko już wyjaśniłem i nie będzie żadnych problemów.

Happy Hacking! :D

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

No nieźle ale to jest taki mini trainer jakby go tak porównać do innych ale tnx

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

Napewno się przyda, no i powinno być mniej tematów i ptytać typu "dEMI jest a/b ? "

@down

jak nie tematy to pytania.

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

Opublikowano

@up ja na razie nie widziałem takich od dzielnych tematów

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

@Up

Zarówno dEMI Not Ranged jak i Ranged nie banuje, jeżeli używamy go z summonem. Jeżeli używasz dEMI i atakujesz normalnym skill'em, możesz być pewny że po paru minutach odstaniesz bana.

To pozdro

reflink

Opublikowano
A/B dostałem

Dałbym Ci bana, ale nie mam moda. :<

Według mnie bez sensu. 3 potwory, bez no/delaya - masakra...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
A/B dostałem

Bo kurwa nie umiesz hackować :O Ja jakoś normalnie leciałem na Not Ranged i Ranged i żadnego A/B. U Fail :O

Pewnie nawet tego nie przeczytałeś oO To i masz bana, jak się nie umie haxować to się za takie coś nie bierze :O

Według mnie bez sensu. 3 potwory, bez no/delaya - masakra...

Wiem że bez sensu, ale chcieli mieć nie banujące dEMI to mają. A wcale ten Trainer nie jest taki nowy, ja używałem go już ponad tydzień temu. Po patchu już nie gram to i nie używam.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@roku

nie zucaj sie tak ok?=.= poprostu demi mozna uzywac tylko z summonem :)

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Rzucam się właśnie dlatego, że napisałem że można tylko używać z Summoem ale niektórzy nie umieją czytać :P

A ty Kaśka nie odkopuj starych tematów ok?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Strona Dami3na zapraszam :P A nie wiem czy ten Trainer jeszcze działa i nie odkopuj starych tematów :P

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na wznak. Google lub MPCForum.com nie boli. Poszukaj na pewno znajdziesz(na MPC Damien ma nick 5Gigs, strona jest w sygnaturce) i po drugie nie odkopuj starych tematów, od tego typu pytań jest P,p,p :P

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I po co ci on skoro jest zrobiony pod ver.0.55 ? i spojz kiedy zostal wstawiony ;] ok 2 miechow temu (chodzi mi o download)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...