Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klasami

Sdam_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od razu się przyznaję, użyłem haczka do odblokowania broni, ale niestety dał mi on też 15 klas. Potem chciałem zresetować swoje statystyki, a więc zresetowałem je. Gram od nowa od 1 lvl dostaje lvl 4 i mogę utworzyć już własną klasę i co widzę? I widzę 15 klas o.O To znów reset i znów 4 lvl i znów 15 klas ciągle 15 klas mam odblokowanych. Kto mi pomoże i powie jak/czym mogę usunąć te 15 klas bo jest to głupie jak dla mnie.

Proszę o szybką pomoc błagam.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

@up - Odświeżam (błagam pomóżcie nie chcę kupować nowej gry)

71177835510520465939.gif

Opublikowano

yooooo tutaj masz hacka jak go odpalisz to wyskoczy komunikat o update i śmiało możesz go updatować

http://www.mpcforum....__fromsearch__1

W zakładce SPECIAL możesz sobie wybrać ilość klas... Zaznaczasz pozycje CLASSES (takim kwadracikiem) wybierasz ilość klas,klikasz unlock...

Grasz jedną grę(nie musi być cała) Wystarczy że stworzysz prywatny mecz,i wyjdziesz po 30 sekundach.

Napewno działa bo specjalnie dla Ciebie się pofatygowałem i sprawdzałem czy można przez ten programi ustawić spowrotem 10 klas czy ile tam chcesz.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

15 prestiz i w sklepie bedzie usuniecie statystyk i juz

Nie działa ;/ Na moje myślenie to takie coś wystąpiło: po użyciu hacka dodał on do gry jakieś paskudztwo (taki zastrzyk) plików, które nawet po resecie dają 15 klas i double xp weapon na 145 dni. Nie jestem pewien czy deinstalacja by pomogła bo przecież staty są zapisywane na serwerach Steam.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

@up

ale ''to coś'' siedzi w Twoim komputerze ;)

Możesz spróbować reinstall'a - wyczyść rejestr a najlepiej to zrób formata.

Opublikowano

@up spróbuję reinstall steam i gry. Format nie wchodzi w grę.

P.S

A jak mogę wyczyścić rejestr z niepotrzebnego syfu?

P.S 2

Na pewnej stronie znalazłem do MW 3 jakiś Cheat Engine. Czytałem o tym programie trochę na MPC ale chciałbym się dowidzieć co tym programem można zrobić w MW 3 i czy jest ryzyko BANA.

71177835510520465939.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...