Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam auto QS]

cien8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam auto qs do MW3 próbowałem w auto hotkey ale nic tam nie da się napisać więc proszę o danie w pliku .exe

Bardzo będę wdzięczny za pomoc

76561198063680646.png
Opublikowano

http://www.mpcforum....-dla-qs-na-lpm/

To masz tu pod autohotkey i napewno działa...

Instalujesz AutoHOtkey i przy 1szym uruchomieniu odpala się notatnik w którego wklejasz te komendy co są w tym poście.

A jak nie to w moich dokumentach zapisuje się ten plik ze skryptem... Prawym na niego i EDIT SCRIPT

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

http://www.mpcforum....-dla-qs-na-lpm/

To masz tu pod autohotkey i napewno działa...

Instalujesz AutoHOtkey i przy 1szym uruchomieniu odpala się notatnik w którego wklejasz te komendy co są w tym poście.

A jak nie to w moich dokumentach zapisuje się ten plik ze skryptem... Prawym na niego i EDIT SCRIPT

Prosiłem by nie było na auto hotkey bo na nim nic nie mogę zrobić -.-
76561198063680646.png
Opublikowano

no cóż to polecam nauczyć się QS'a pozatym nie zabardzo rozumiem co to znaczy "na nim nic nie mogę zrobić" ? :)

nie musisz zrbić nic oprócz zainstalowania AHK następnie wklejenia skryptu w dokument tekstowy a jeszcze następnie poprostu odpalasz AHK i cieszysz się QS'em..

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

nic nie mogę zrobić: odpalam jakiś tam notatnik (w auto hotkey) wklejam skrypt. I tutaj powinno działać a mi nie działa

76561198063680646.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...