Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń na perma

nyrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jaką brońkupic na perma z AR. Mógł by mi ktoś doradzić gram takie średnie i duze mapy np. Oil Rig.

Opublikowano

Polecam M4A1 Desert Warrior lub G36E Valkyrie są to najpopularniejsze i zarazem jak dla mnie najlepsze bronie w Combacie.

Opublikowano

Polecam M6A2-SRT, broń prawie identyczna statami do CQB, oprócz tego jeszcze klasyk, czyli Valkiria i do tego XM8, ma duży rozrzut, ale jak się ogarnie tą broń, to można nią kosić prawie jak gietką.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu SRT.

Ps. Moderatorzy zróbcie na to osobny temat jakiś tut czy coś. bo codziennie jest nowy temat z tym samym pytaniem. i zawsze odpowiedz: AE: SRT, valkyria SMG: P90TR SR: AW, TPG-PRO

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

M6A2 SRT inna wersja CQB (polecam kolimator )

REC 7/M417 Combat.

G36E Valkyrie

L85A1 Mod

Opublikowano

M416 CQB = kiedy masz mniejsze umiejetnosci strzeleckie

G36E valkyrie = spore umiejetnosci strzeleckie trzeba miec bo bron wymiata

Opublikowano

Jak jeszcze nie kupiłeś to bierz Famas G2. To coś jak wersja M4A1 SopMod. Ja miałem to na jakiś czas. I powiem szczerze że kładłem wszystkich. Tu nie musisz mieć nie wiadomo jakich umiejętności. Ale jest znakomity zarówna na bliskie jak i dalekie dystanse. Mało kto o nim pamięta. A jest naprawdę dobry. Nie patrz na orginalnego famasa. Bo ten to jest słaby. Ale Famas G2. To bardzo dobra broń. I nie będziesz kickany tak jak z M146CQB.

Jeśli zaś nie chcesz Famasa weź AK-47 Gold Planted(czy jakoś tak) broń bardzo dobra. Jeśli chcesz przetestować kup sobie zykłego kałacha i załóż Kolimatorek ten od CSM. I jak ci się spodoba to wiedz że AK-47 GP ma lepsze DMG (obrażenia). Tylko tu byś Kolimatorek musiał sobie dokupywać. Ale polecam ci te 2 bronie.

Nie bierz M6A2 SRT. Bo daje jeszcze kilka miesięcy i będzie ona równie nobska jak M416 CQB. A Famasik zawsze się przydaje. Jeśli masz więcej NX to kup sobie na 1D Famasa G2 i sprawdź. A jak chcesz tesk kałacha GP to kup tego zwykłego za GP. Ten za NX ma większy DMG. Ale tak to mała róźnica. Zwykły daje na 3shity a Ak-47GP na 2.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Jak jeszcze nie kupiłeś to bierz Famas G2. To coś jak wersja M4A1 SopMod. Ja miałem to na jakiś czas. I powiem szczerze że kładłem wszystkich. Tu nie musisz mieć nie wiadomo jakich umiejętności. Ale jest znakomity zarówna na bliskie jak i dalekie dystanse. Mało kto o nim pamięta. A jest naprawdę dobry. Nie patrz na orginalnego famasa. Bo ten to jest słaby. Ale Famas G2. To bardzo dobra broń. I nie będziesz kickany tak jak z M146CQB.

Jeśli zaś nie chcesz Famasa weź AK-47 Gold Planted(czy jakoś tak) broń bardzo dobra. Jeśli chcesz przetestować kup sobie zykłego kałacha i załóż Kolimatorek ten od CSM. I jak ci się spodoba to wiedz że AK-47 GP ma lepsze DMG (obrażenia). Tylko tu byś Kolimatorek musiał sobie dokupywać. Ale polecam ci te 2 bronie.

Nie bierz M6A2 SRT. Bo daje jeszcze kilka miesięcy i będzie ona równie nobska jak M416 CQB. A Famasik zawsze się przydaje. Jeśli masz więcej NX to kup sobie na 1D Famasa G2 i sprawdź. A jak chcesz tesk kałacha GP to kup tego zwykłego za GP. Ten za NX ma większy DMG. Ale tak to mała róźnica. Zwykły daje na 3shity a Ak-47GP na 2.

Popieram , Famas G2 rewelacja , sam mam w swojej kolekcji :) , to prawda że mało osób go kupuje czy też patrzy na tą broń , ale jak już ją weźmiecie to się zdziwicie ^^ .

Opublikowano

Sam mam M416CQB i powiem że teraz już za to nie kickają ale polecam też M6A2-SRT kozacka broń i kup kolimatorek taki jak w CQB chyba że nie masz rangi

Bywalec
Opublikowano

Polecam:

- M416 CQB ( No to co że lamerska )

- M4A1 SopMod ( unikalna )

- M4A1 Dessert Warrior

- Famas G2

- XM8

- G36E Valkirie

- M6A2 SRT

- MK14 MOD 0 (mało osób naprawde to ma ale broń warta)

Jeśli chcesz i mnie złapiesz na pm zanim pojadę do internatu to dam ci potestować bo mam wszystkie poza XM8 i M4A1 SopMod na perma.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu SRT.

Ps. Moderatorzy zróbcie na to osobny temat jakiś tut czy coś. bo codziennie jest nowy temat z tym samym pytaniem. i zawsze odpowiedz: AE: SRT, valkyria SMG: P90TR SR: AW, TPG-PRO

I co z tego skoro i tak nikt nie będzie ich czytał, taka prawda.

Sam mam M416CQB i powiem że teraz już za to nie kickają ale polecam też M6A2-SRT kozacka broń i kup kolimatorek taki jak w CQB chyba że nie masz rangi

No tak, bo marzeniem każdego gracza jest witać się na każdym roomie z napisem OMG cqb hero l2p, delta open
52671550.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...