Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(champ)brand vs irelia

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dwa różne typy champów.

ja bym ci polecał branda, zada większy dmg w early i w late też nie najgorszy.

Irelią trzeba pofarmić i w early taka sobie. dobre survi, ale jak ci ktoś będzie zgarniał resp to dużo nie zrobisz w late.

podsumowując na solo i do TF bardziej się nada brand, ze względu na miażdżące ulti i stun 2 sec.

Opublikowano

anatomiast wybralbym Irelię, mocny solo toper, ze slabym early. 100 creepow w 20min to minimum, kili zbytnio nie musisz lapać. Stun/Slow w jedym, (więcej % hp przecwnika, stun, mniejszy slow.) Doskok do moba co 10sec.(po zabiciu odraz, co ułatwia farmę jeżeli przeciwnik pushuje.) Trute dmg, ulti ktore wyleczy ponad 40% hp. Spell half wbudowany, stuny czy inne debufy trwają na niej smiesznie krotko. :)

Opublikowano

podsumowując na solo i do TF bardziej się nada brand, ze względu na miażdżące ulti i stun 2 sec.

Rozmieszyles mnie. Do TF lepszy brand zgadzam sie, ale na solo? W early Brand nie musi walczyc z Irelią bo brand jest casterem i idzie na mida a irelia na solo topa. W Late jak zacznie sie juz kompletny balagan Irelia bedzie miala Trinity, Warmoga i moze atme? Rozwal wtedy Irelie na SOLO, gdzie podobno Brand taki dobry. Moze pol hp wezmie Irelii na combo a Irelia go bedzie jechala po 150/hit + true...

Opublikowano

Ja polecałbym Ci Branda.

Nauczysz się go ogarniać i wtedy w TF naprawdę solidnie można coś osiągać.

23l1bfs.png

Opublikowano

polecam ci irelie ^^ brand dla mnie zabardzo papierowy a przynajmniej go znerfili w jakims patchu ^^

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Irelia <3 . Mój main . Świetny solo toper prawie nikt nie ma szans z nią na topce. True dmg bardzo pomaga przeciwko solotoperom takim jak nasus i cho gatch .

Opublikowano

Irelia rozpierdziela wszystko na topie.

Mimo, że ma trudno np. z yorickiem daje rade.

Brand pod mid.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...