Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Pantheon - irelia

MrKamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Pantheon vs. Irelia

Zależy mi na: Duzym dmg jak i wytrzymałości

Dodatkowe informacje: Nie chcę żeby postać mi się szybko nudziła.

To co wyżej i fun z gry.

@Edit Dobra dzieki biore irelie ;3 mozna zamknąć

++

Opublikowano

Tak jak up, Irelie bierz, cholernie trudno ja zabic, a jak juz zlozy Trinity Force to dmg ogromny.

Pantheon

- najlsabsza postac w grze ( imo )

- manozerna

- cholernie maly dmg

- najgorsze ulti w grze

+ jest taki slaby ze nie zmarnujesz na niego 3k IP :)

Opublikowano

UP to chyba nie umiesz nim grac xD

dzis go kupilem i gra się świetnie;)

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@up Pantheon jest strasznie slaby. Powinien kosztowac 450. Powiedz mi, w czym on jest dobry? DMG ma zalosny.

Tak jak up, Irelie bierz, cholernie trudno ja zabic, a jak juz zlozy Trinity Force to dmg ogromny.

Pantheon

- najlsabsza postac w grze ( imo )

- manozerna

- cholernie maly dmg

- najgorsze ulti w grze

+ jest taki slaby ze nie zmarnujesz na niego 3k IP :)

hahahha oboje żeście mnie rozśmieszyli, w late pante ma colosal damage (ostatnio walnąłem 2500 w 1.7 sek jakiemuś galiowi(bez ulta)). Słabe ulti?! Jedno z lepszych tylko musi ktoś u was mieć snara/stuna (najlepiej Amumu ze swoim ulti) = quadra-penta kill. To, że nie umiecie nim grać to wasz problem. A i Irelia ma gówniany dmg w late, na line żyje tylko dzięki W skillu. Haaaaahaha Panheon manozerny?! hahah ty chyba bijesz miniony z Q i E co nie? To, że riot uważa, że pante jest manożerny to nie znaczy, że taki jest. A jak tak uważasz to se zagraj Ziggsem to zobaczymy

@topic

Pante przegrywa z Irelia tylko pod tym względem, że 1 z twoich wymagań jest "offtankowatość", gdybyś nie miał tego wymagania to bierz pante.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Irelia pantheon jest słaby jak nie wiem. Irelia po kupieniu trinity force jedzie ostro.

Więc IRELIA !!

Opublikowano

wy wogole graliscie pantheonem ? w late z samego E zabieram pol hp, Q swietnie sie harrasuje, a W stun, czego chciec wiecej ? Ulti dobre do uciekania, wbijania sie w srodek tfa, szybkiego przemieszczania sie itd. itp.

65994253024037513199.png
Opublikowano

A takie pytanie do tych, co krytykują Pantheona: CZY WY KIEDYŚ NIM GRALIŚCIE I CZY MACIE W OGÓLE 25LEVEL?(szczerze wątpie) Pantheon: Jeden z najlepszych assasinów, jak na assasina bardzo wytrzymały, fantastyczny pasyw, Wspaniały damage z ulti (idealne do odganiania spod sojuszniczej wieży wrogów), stun. Bierz PANTE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...