Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Odłączono od serwera

bili1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzecz jest następująca. Gram i po jakiś 2 minutach wywala mnie do okna logowania z takim komunikatem

[Odłączono z serwera] coś w tym stylu

Proszę o pomoc . Z góry dzięki :) :) :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam identyczny problem,mianowicie pierwsze nie działał mi X-Trap,to obejrzałem jakiś Hiszpański filmik,że trzeba plik keel_xt.dll dać na pulpit, odpalić plik BrickForce.exe, i poczekać na ekran logowania, wtedy nie logować się, ale wrzucić plik z powrotem do folderu z grą, i zalogować się...Wszystko działa,ale jak gram kilka minut to pisze "Odłączono z serwera...Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Mam identyczny problem,mianowicie pierwsze nie działał mi X-Trap,to obejrzałem jakiś Hiszpański filmik,że trzeba plik keel_xt.dll dać na pulpit, odpalić plik BrickForce.exe, i poczekać na ekran logowania, wtedy nie logować się, ale wrzucić plik z powrotem do folderu z grą, i zalogować się...Wszystko działa,ale jak gram kilka minut to pisze "Odłączono z serwera...Pomoże ktoś ?

Ujmę to tak: Mam to samo słowo w słowo.

Opublikowano

Zaproponuję wam dwie odpowiedzi nie jestem pewny czy działa bo sam nie próbowałem ale zrobiłem coś podobnego!

1. Zainstalujcie brick force na innym dysku.

2. Usuńcie wszystko z dysku lub sformatujcie go a następnie zainstalujcie ponownie brick force.

Albo zróbcie jak ja, a mianowicie kupcie nowy dysk przenośny i zainstalujcie tam grę.

P.S. Zły wpływ na xtrap mogą miec instalacje gothica II i uruchamianie płyt z CDA. Ale nie muszą.

P.S.S Ja miałem to samo!

Opublikowano

Podobna sytuacja u mojego kolegi . Poradziłem mu aby spojrzał na połączenie z internetem a tu "Internet-Niepodłączono". Wam też radzę spojrzeć . Jeśli to nie to , to zapewne wina serwerów , przecież to wersja BETA .

Pomogłem ? Kliknij "Lubię To". Dla Ciebie to tylko jedno kliknięcie , a dla mnie zastrzyk kreatywności i chęci .

Opublikowano

To może być niesymetryczne łącze, sprawdź ping i graj na mapkach które już masz standardowo na kompie lub pobierz paczkę oficjalnych mapek BF.

i181269_tress.png

:|: by Me :|:

Sygnaturki i

zamówienie

;)

[PW]

Opublikowano

Chyba już wiem jak to naprawić, trzeba po prostu przy logowaniu zmienić język na Angielski.Chyba zadziała...

Nie, nie działa ...

Ale polecam grę Ace of Spades, podobne ale z gorszą grafiką i 3 broniami, ale jest wiele pluginów, np.samoloty itd.

I można mieć własny serwer który będzie wyświetlany na ich stronie !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...