Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polityka forum

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wystarczy, bo ją zamknąłeś.

No więc wczoraj otrzymałem wpis od kokosza

http://i.imgur.com/wru2I.png

Okej, nic do tego nie mam, zresztą nic bym nie wywalczył, bo niby jak. Pokazuje to jednak, że na tym forum mogą ci zajebać wszystko nawet bez podania powodu. Nvm. Miałem gold membera, który nie jest żadną rangą funkcyjną, rangi goldmember też już nie mam. Została nagroda, ale do czasu.

http://i.imgur.com/uqOek.jpg

RMCF wręcz emanuje dojrzałością. Możecie się cieszyć, że macie takiego gm'a.

Dochodząc do sedna, rozumiem, że kokosz może mieć kaprys i zarządzić "nic ponad members", ale jakim prawem odebrano (a raczej: Dlaczego rmcf mi ją zabrał?) mi nagrodę, którą sprawiedliwie wygrałem w konkursie? Zawsze wiedziałem, że to forum działa na zasadzie: "Ale brzydka pogoda. O, Mateq, ile on tu siedzi? 5 lat? Może go wyjebię i zabronię nadawania mu jakichkolwiek praw? Tak, świetny pomysł!", no, ale kurwa, żeby nawet wygranego goldmembera zajebać?

Apel do was, nie starajcie się o nic na tym forum, bo obudzicie się z ręką w kiblu pełnym gówna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

jedna sugestia wystarczy jesli sie nie umiecie zachować to będzie zamknięta i ostrzegam jak będziesz robił następne tematy dostaniesz blok na posty

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...