Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Katarina i Master yi

dawidxd11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

master yi::

berserki,

2x phantom

2x krwiopijce

edge eye

kata

wolke

czapka

obuwie maga

80 ap 500hp

20 ladunkow do ap

6 item to nie wiem;/

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Moge prosic o całkowite nazwy itemów dopiero co zacząłem grac w lol'a i jeszcze nie ogarniam itemow ich skrótó prosze was o polskie nazwy itemow

Opublikowano

ja na kasie zawsze robie tak:

tarcza dorana > pas giganta ( jeśli złapaliśmy feeda ) > obuwie maga > mieczo-pistolet hextech > rabadon > rylai > to 100 ap i 50 pancerza.

Opublikowano

@Up

Klepsydra Zhonyi?

Na Katarinie robię tak:

Buty + 3 Poty/Tarcza > Rewolwer > Buty Maga > Pas Giganta > Miecz-Pistolet Hextech > Rylai > Rabadon

Opublikowano

master:

1.(cloth armor + 5 red potek lub tarcza dorana) 2.szybkie buty zależnie od sytuacji 3.zapał 4.krwiopijec 5.infinity 6. phantom 7.plemienna

lub

1x berkserki 2x phantom 2x krwiopijce 1x infinity

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Master:

Miecz dorana > berserkery > phantom dancer (widmowy tancerz) > bloodthrister (krwiopijec) > phantom dancer > infinity edge (ostrze nieskonczonosci) > Sprzedajemy dorana i kupujemy bloodthrister

Opublikowano

@up

Masz:

Tarcza dorana, rozdzka zniszczenia, obuwie maga, krysztalowe berlo rhylai, miecz-pistolet hextech, rabadon, klepsydra zhonyi. Jak zalozmy po 5min masz 5/0 to kup wykradacz dusz mejaji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...