Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROŚBA] konto ->deerhunter2005<-

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy pożyczył by mi ktoś konto na tej stronie aby pobrać kilka plików? Będę bardzo wdzięczny.

Serdecznie Pozdrawiam.

Opublikowano

Podejrzewam że tam jest nowy tank mode lub fix do niego. Jak nie masz tam konta to nie pisz bezsensownych tematów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nadal nie rozumiem po co ci konto.. załóż sam. -_-

I proszę.. nie chwal się ,że umiesz obsługiwać się komendami html. ( ten zielony kolorek )

Nie wywyższaj się. :P

x

Opublikowano

@up Ja pierdole jak by ci sie chcialo to bys tam wszedl i zobaczyl ze rejestracja zostala zablokowana przez administrację i jak chcesz sie zarejestrować to musisz ich zasponsorować.

@top Raczej nikt Ci nie da bo to malo znana stronka dla nas możesz czekać aż odblokuja rejestrację.

Opublikowano

@up :Spokojnie narwańcu..

A ty jak masz nabijać posty, to nabijaj ale pomagaj ludziom a nie wypowiadaj się bez konkretnej propozycji :/ A tak wyróżniam, ten tekst żeby wszyscy szybko zauważyli że to tekst autora czyli "mnie".

A Co do tej stronki to najpierw sprawdź jaka jest sytuacja z rejestracją a później pisz pierdoły.. Ta stronka jest popularna i pewnie dużo osób ja zna bo z tamtąd pochodzi najpopularniejszy trainer do NFSW nfsw_trainer_v1_2_9.

Opublikowano
Sorry but you cannot register at this time because the administrator has disabled new account registrations. This Board allow registration only for Donators (use the button on top left where it says 'Donate' ), after Donating please send email to [email protected] with your Forum nickname and password for to get created your account. Minumum Donation is 5 / Your account will be activated in within 24 Hour's.

Rejestracje są zamknięte. Dasz im coś kasy to Ci zrobią konto. Tyle tym temacie.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...