Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body czy Mental?

wasd123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie .

Kto w pvp jest lepszy ?

Mental czy body?

Gram na serwerze metin2.sg i mam taki właśnie dylemat , chciałbym was poinformować że istnieją tam bony silny na klasy.

Będą L@jKi!

Opublikowano

Ogólnie zawsze grałem bodym podoba mi się w wielu aspektach.

Myślę że body był by lepszy , nie potrafie celować mentalem.

Opublikowano

Ogólnie zawsze grałem bodym podoba mi się w wielu aspektach.

Myślę że body był by lepszy , nie potrafie celować mentalem.

Skoro tak to graj bodym. Na pewno będzie ci się lepiej grało i być może będziesz wygrywał.

Opublikowano

Mentalem trudno skillem trafic? WTF? Miałem mentala 78lvl na PL, czy to na privie 90lvl+. I jak tu można nie trafić? Duchowym? Najtrudniej skillem trafić to palcem u WP. Mental ma skille obszarowe także, kwestią trafienia jest ustawienie się. A jeśli ktoś do tyłu wali skillem to ja nie mam określenia na niego. Co do expienia. mentalem na mniejszym lvl utrzymujesz spot, bodym szybciej go rozwalisz. Ale nie całego spota na raz. Polecam ci aczkolwiek Body'ego, piszesz że nim zawsze grałeś, to graj

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mental - trudno trafić skilami, zawsze wolny, bez silnego jesteś nikim.

Body - duże dmg, szybki, skilami prawie zawsze trafiasz.

body ma najlatwiejsze do ominiecia skille , a jego szybkosc nic mu nie da skoro i tak nie trafi w przeciwnika

mental ma jeden skill ktory trafia prawie zawsze

Ogolnie obie te klasy sa slebe w pvp ale mental jest lepszy od bodego

860331433165800174608.png

Opublikowano

body ma najlatwiejsze do ominiecia skille , a jego szybkosc nic mu nie da skoro i tak nie trafi w przeciwnika

mental ma jeden skill ktory trafia prawie zawsze

Ogolnie obie te klasy sa slebe w pvp ale mental jest lepszy od bodego

Rly? Przed tapnięciem, walnięciem i duchowym ucieczka to nie problem.

Body ma również skill który prawie zawsze trafi.

@Top

Jeśli wolisz dynamiczną klase, bierz bodego, jeśli postać którą nie trafisz combo ze skilli to masz mniejszą szanse na wygraną bierz mentala.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

ja bym brał mentala prawie wszyscy piszą że jest nim trudno trafić itp. przecież bodym z wira też możesz nie trafić i z trzystronnego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nie zapominajcie o duchowym ciosie cios duchowy powiem tak body jebszy i szybszy hypa zartujecie bodym to sobie wal cz ja radze mentala po kazdym metinie on ma buga jak walniesz duchowym to wzrasta o wiencej radze ci grać mentalem koniec i . jesli pomogłem daj +

Opublikowano

Lol , admini i kidzi śpią ? pisałem tydzień temu żeby zamknęli ... A tak to niepotrzebny spam tutaj się robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...