Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podstawka pod laptop

Kieep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym kupić podstawkę pod laptopa, ponieważ gdy gram w BF3 to po 2 minutach muli i muszę grać na low. I moje pytanie jest takie czy warto kupić podstawkę aby chłodziła sprzęt i czy nadal co jakiś czas będę musiał grać na low czy ciągle mógł bym grać na wysokich-średnich bez żadnych lagów?

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Jezus maria... laptopy nie są do wymagajacych gier. Mówię o tych poza serią alienware i biznesową innych firm.

Podkladka nic ci nie da bo nie odmuli ci lapka, ktory sobie nie daje rady z BF3 na średnich/wysokich ustawieniach -.-'

jqeuR.png

Opublikowano

Tak, podstawka dużo pomaga laptopom które się szybko grzeją jak mój, dzięki temu da się grać dłuższy czas nie mając jakichś gigantycznych ścin, ja swoją podkładkę kupiłem za ok. 50zł i dużo pomaga, wcześniej bez niej w grach online po kilku minutach laptop był już bardzo gorący i chodził głośniej od zwykłego PC, a ściny były nie do zniesienia, z podkładką jest trochę lepiej, droższe modele za jakieś 150 zł są jeszcze lepsze, ale to zależy od modelu, bardzo słabemu laptopowi nie pomoże, ale takiemu średniemu może trochę podskoczyć wydajność, chociaż jak BF3 szybko ci lapka obciąża, to nie ma co się dziwić.

Opublikowano

Laptopy to takie komputery które służą do serfowania w necie przez kilka godzin max.

Do pisania, wyszukiwania info.

Jak możesz na laptopie grać w BF3 ? Nie wyobrażam sobie.

Ty go spalisz po tygodniu gry. ;)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...