Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PLUGIN][1.4.5] MagicCarpet po Polsku!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawiam Wam najnowszą wersję pluginu MagicCarpet działającą na 1.3.2! Ma on spolszczone komunikaty prze zemnie w 100%.

DOWNLOAD:

https://dl.dropbox.com/s/sddf0f0f9neagqr/MagicCarpet.jar?dl=1

SKAN:

https://www.virustotal.com/file/c70cbf9fa0f821cd60172f02e527159db284e3b11941278d60eaf2288593f30a/analysis/1331378643/

Możecie zarzucić lajkiem ;d

Zachęcam także do obejrzenia moich plików serwerowych. ;)

[DL][1.4.5] Pliki serwerowe by BR3ND [F-B] [uPDATE V2.4] [Autorsko spolszczone pluginy!] [bUKKIT 1.4.5-R0.2] [bETA BUILD]

Opublikowano

A permissions można ?

magiccarpet.mc

- Używanie komendy /mc

magiccarpet.ml

- Używanie komendy /ml

magiccarpet.mr

- Reload MC

Opublikowano

Do czego jest Komenda /ml ?? A tak to wszystko działa

Gdy włączysz dywan komendą /mc to potem komendą /ml będziesz mógł w nim odpalić oświetlenie (glowstone).

Opublikowano

dzięx wszystko działa wyśmienicie :P i mam jeszcze jedno pytanko tobie sie nudzi ze tak wszystko spolszczasz?? :D

jeszcze raz dziex bo nigdzie na 1.2.3 nie umiałem znaleść tego pluginu .

Opublikowano

dzięx wszystko działa wyśmienicie :P i mam jeszcze jedno pytanko tobie sie nudzi ze tak wszystko spolszczasz?? :D

jeszcze raz dziex bo nigdzie na 1.2.3 nie umiałem znaleść tego pluginu .

Można powiedzieć, że tak. Lecz zajmuje to tylko chwilę czasu. ;]

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co tu jest do spolszczania marne 3 zdania , nie wiem , łatwiej chyba już sie nie da , zeby nie zrozumiec takiego czegos.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki tylko mam mały problem gdy zainstaluje ten plugin to wtedy serwer mi się odpalam serwer wchodzę do gry wyskakuje rozłączono z serwerem a później już wyskakuje że ktoś jest na serwerze o tym nicku co ja mam a nikogo nie ma ponieważ mam serwer hamachi i nikt oprócz mnie nie jest w sieci więc nie ma możliwości wejścia na mój serwer prosiłbym jak byście mieli jakieś porady żebyście odpisali w tym temacie.

Ps.bym zapomniał gdy usunę MagicCarpet z serwera znowu mogę normalnie wchodzić.

Dzięki i proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Dzięki tylko mam mały problem gdy zainstaluje ten plugin to wtedy serwer mi się odpalam serwer wchodzę do gry wyskakuje rozłączono z serwerem a później już wyskakuje że ktoś jest na serwerze o tym nicku co ja mam a nikogo nie ma ponieważ mam serwer hamachi i nikt oprócz mnie nie jest w sieci więc nie ma możliwości wejścia na mój serwer prosiłbym jak byście mieli jakieś porady żebyście odpisali w tym temacie.

Ps.bym zapomniał gdy usunę MagicCarpet z serwera znowu mogę normalnie wchodzić.

Dzięki i proszę o szybką pomoc.

Zaktualizuj bukkita na wersję R3.0.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...