Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam warriora/ barda 80lvl. Mastery: Warrior: 80, Bard: 70. Przypuszczam że już w jangan cave będzie mi sie ciężko expić bo będzie mi brakować takich skilli jak bless czy recovery division więc będe często padał ( jeśli ktoś może mi udowodnić ze ma takiego warriora z bardem i daje rade w jg cave to chętnie posłucham). No więc chce sie z resskillować ale mam tylko 40k sp + kilka sp za cafonięcie barda. Chciałbym żeby ktoś mi opisał jak najskuteczniej sie zresskilować i wyfarmić. Chodzi mi o to żeby ktoś napisał mi na jakich mobach najlepiej farmić, kiedy wycofać tego barda, czy cofnąć warriora do 71 czy zrobić farme -9 dopiero na 89 lvlu.. Chodzi mi o to żeby jak najszybciej wbić 90 lvl i mieć już tego clera za subklase na tym ~90 lvlu.

Ogólnie zrobie tak że podbije mastery barda do 80 i do 89lvla nie bede nic dodawać żeby była farma -9 - i tu moje pytanie: rozpisałby mi ktoś na jakich mobach, od jakiego lvl-a do jakiego mam jechać od 80lvla do tego 89 ? :P Bo to troche sporo możliwości. Pamiętajcie że postać będzie bocona a nie ja nia bede grał.

Oprócz mojej teorii wycofania barda jest otwarty na inne :) Będzie wiekie 5* :P

To jest ukryta treść, proszę

Ta strona chyba oszukuje.... pokazała że z 80-81 lvl na gap 0 dostane 14,5k SP. Kiedy wbiłem 80lvl miałem 34k SP. Teraz mam 50% lvla 81 i mam łącznie 37,5k sp. Czyli około 3k sp przez 50% = 2x3k= 6k a nie 14,5.. Jak to z tym jest??

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Mam kumpli, którzy dają radę expic Warriorem/Warlock, oczywiście na bocie i nie padają. Bard ma: noise i bieganie.

Dasz rade ;)

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano

hmm cler jest dużo lepszy od barda lecz dużo więcej sp ale i tak resskill sie opłaca bo warek/bard to jest żal a na jakich mobach expić najlepiej na tych gdzie możesz łatwo pt znaleść

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."