Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PW 1.2.3]Repair My Items

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kiedykolwiek straciłeś swój diamentowy miecz/kilof w wyniku zużycia. Jest to przykra chwila, gdyż diamenty są bardzo rzadkie icenne. Od teraz, dzięki modyfikacji Repair My Items możesz naprawić każdą zepsutą rzecz. Wystarczy, że ją ?przetopisz? w piecu.

RepairMyItemsSS.png

Pobierz:

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/b2736857cbb0a9c7271385d24d1b0ec77f8efff2/40fa673e11e07b511324bf3c26acc498ccda960f

Źródło:

Mcsite.pl

Opublikowano

Działa to również na łuki i zbroje ?

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Działa to również na łuki i zbroje ?

Oczywiście działa na wszystkie rzeczy które są potrzebne do walki np: Zbroje, Bronie, Łuki, Hełm... nie działa to oczywiście na surowce takie jak drewno :)

Opublikowano

Ja mam pytanie.

Po co robisz temat to każdego moda skoro prowadzisz spis modow ?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@up wątpię

@top

Mod przydatny ale mam pytanie jak masz z enchantowany mieczyk to czy jak go przetopisz to będzie z enchantowany ? bo jak nie to jak ten nowy crafting wkładasz 2 miecze takie same i masz jeden naprawiony bez enchantigu

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Jak dla mnie to za "Łatwy" mod, mówiąc łatwy miałem namyśli, że znajdziesz diamenty zrobisz kilof i więcej diamentów nie musisz tylko węgiel :/

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...