Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][PL][Dedyk][RP][Premium/NonPremium][10 Slotów]ExcelCraft

Xestrack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie, nie. Musimy zwerbować do gry z nami, więcej graczy. Dopiero potem będzie rekrutacja ON. ;)

Pozdrawiam, i zapraszam na serwer !

Opublikowano

Dzisiaj sie przekonałem, że nie warto grać na serwerze dla czego? Po znalezieniu przezemnie mob spawnera wylaczeniu go gracz o nicku MrCristiano tepnął sie do mnie ukradł wszystko co było po czym zabił mnie. A administracja za kradzieże powinna ustalić tabele kar. Serwera nie polecam pvp jest w kopalniach ktos zajdzie cie od tyłu i kilku godzinne wydobywanie surowców idzie na marne a jakis dzieciak co sam nie potrafi nic zdobyc biega w diamentowym eq i dalej kradnie. Jak dla mnie LIPA! być może wróce na serwer Pozdrawiam NilHooensiiik.

asd

Opublikowano

@KMFTEAM - Serwer, jest na razie w fazie testów. Sprawdzamy czy opłaca się dokupywać sloty.

@Pijoczek - Jest to serwer RolePlay, tak więc nie obowiązuję tutaj żadna ochrona w kopalniach !.

Opublikowano

@ ALL

Po 1: Xestrack dostał banika za te publikacje ponieważ właściciel nie wyraził zgody.

Po 2: @Pijoczek Jak masz miec ochrone w kopalni mysl ...

Po 3: Serwer narazie jest na 10 slotow ale po osiagnieciu 10/10 przez 24h bedzie zapewniony sponsoring ktory stopniowo poczynajac od 50 slotow

da szanse rozwinac się serwerowi.

Zapraszam do gry poniewaz warto.

Ps. Jestem zwykłym graczem bo nie lubie władzy. Ona niszczy ludzi =)

Opublikowano

Nie zezwoliłeś.. Haha.. Weź OteQ, po prostu szczym ryj dziecko.. Piszesz, żebym zrobił reklame, na MPC a teraz gadasz, że nie zezwoliłeś...

Opublikowano

Xestrack po 1: OgarniJ

Po 2: OgarniJ

Po 3: Nie takim tonem szczylu ... wiem co pisze i już się tu wiecej nie udzielaj bo sie wszyscy smiejemy z Cb :)

Opublikowano

Sam jesteś dzieckiem i koniec tematu

Admin

~~~~~~~~~~~~~~~~~LOCK~~~~~~~~~~~~~~~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...