Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] '' Please make sure Call Of Duty® : Modern Warfare® 3 is run... ''

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zainstalowałem calla. i było wszystko ok . grałem na multi normalnie i singlu. Tylko wychodził napis, czy mimo coś tam chcę włączyć gre. I nastepnym razem jako administrator włączyć kompa. Mówię sobie wtf?. I dałem mimo to otwórz gre. Włączam teraz komputer loguje się na steam włączam multi. I wychodzi mi jakaś aktualizacja DirectX i nie anulowałem tego . No i dobra zaktualizowało się włączam coda i takie coś : Fatal error

Could not load localization.txt

Please make sure Call Of Duty? : Modern Warfare? 3 is run on from the correct folder.

Nie wiem o co chodzi. Pomóżcie prędko. Jeżeli temat się pojawił z góry przepraszam ale potrzebuję jak najszybszej pomocy !!

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

tzn? Jestem zielony w tych sprawach. jak możesz to pisz jaśniej ;/ aa. dobra znalazłem to. Ale najpierw reinstalnalem gre włączam calla teraz. i mam ciągle przygotowanie do uruchomienia call of duty mw3: multiplayer jest na razie 85% i nie wiem czy coś dalej idzie

Opublikowano

ale sie wkurw... wczoraj wszystko ok było

Ściąga mi się aktualizacja. Może wszystko ok już będzie ? ;P bo tak to chyba od razu by się error włączył ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

można zamknąć... Musiałem całkowicie odinstallowac i zainstalowac gre. Wiem, że wiele osób ma ten problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...