Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zna ktoś jakiś server prywatny albo coś takiego ? gdzie bd można puszczać ibota ?

UppsiKMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi mi tu o vps tylko prywatny serwer DO tak jak np są na metin2

Zna ktoś jakiś server prywatny albo coś takiego ?? gdzie bd można puszczać ibota ??

Serv offline albo jakiś priv ??

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o vps czyli podlaczas sie pod kompa to tu masz za free: http://www.exone.pl/...erwery-testowe/

Tutaj nie opłaca się włączać żadnych botów bo serwery są resetowane co około godzinę.

Prędzej można skorzystać z tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/501226-tut-jak-na-14-dni-zalozyc-darmowy-server-vps/

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Widze ze macie ciezki problem z czytaniem ze zrozumieniem... huehuehue

On nie szuka zadnego VPSa tylko prywatny serwer darkorbit ktorego nigdy nie bylo i nie zanosi sie zeby powstal.

A nawet jak powstanie to bota nie puscisy bo nie bedyie serwera w spisie

Opublikowano

MI NIE CHODZI O VPS.

Mi chodzi o prywatny server darkorbit albo server offline ja kwdiziałem pare tematów i filmików ale nieznam servów.

Opublikowano

To wgl. nie jest podobne do prywatnego serwera , tak słyszałem.

On kiedyś zrobił do offline które wyglądało tak samo ja zwykłe bo logowałeś sie wchodząc na darkorbit.com i to ściągało pliki i grałeś. A teraz zrobił serwer ale głownie do zabawy bicia i tym podobne.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...