Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 24/7 dedyk survival +freebuilD! Szukam budowniczych

Radowity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: Fb+surv

Adres IP: 178.19.107.170:25059

Status: status.png?ip=178.19.107.170&port=25059

informacje.png

Sloty: 10

Whitelista:

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: no.png

team.png

Rado

pluginy.png

Napewno starczy nie przejmujcie sie wszystko potrzebne jest

inne.png

Wiec zapraszam do nas na serwer trzeba , rozeklamowac serwer i budowac mam nadzieje , ze z tego cos wyjdzie naprawde serdecznie zapraszam moje gg 18412905 wersja 1.1 , mozecie ja zaaktywowac w minecraft changer

wbijac

Opublikowano

Zjebany serv. W regulaminie jest zeby nie przeklinac itd. Po wejsciu na serv zwykli gracze maja OPA. A innym nie chce dac cwel jebany.

Jak w temacie "szukam budowniczych" H@ musi byc takim pojebem ze szkoda gadac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ale tak, wersja 1.1 no to odstrasza nie wiem mnie się nie chce zmieniać raz wersji na tą raz na tą a tak, popraw wl bo tam nic nie pisze ze jest ta wl czy jej nie ma.

w ogóle serwer ma jakąś stronę????!!!!?

szukasz budowniczych a co już twoi koledzy którzy mają opa nie mogą Ci pobudować?? tylko szukasz innych?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

haha, ciaglym pisaniem "wbijac" po 1. pokazujesz swoja glupote a po 2. zwracasz na siebie uwage moderatorow, ktorzy niedlugo daja ci warna... poza tym juz dawno jest wersja 1.2 , bukkit na ta wersje tez jest. takze nie mam pojecia dlaczego serv na 1.1 ...

beznazwy1hyo.png

Sygna & avatar by @ILoveVomitI

Zadania:

10 postów []

25 postów []

50 postów []

100 postów [x]

200 postów [x]

Opublikowano

haha, radowity... pluginy dzialaja, przynajmniej te najwazniejsze (lwc, permissions, worldguard, worldedit) i tez nie wiem po co wiecej... tak sie sklada, ze gram na znakomitym servie 1.2.3 i jakos wszystko dziala i jest OK. tak wiec zanim cos napiszesz, to sprawdz, czy to prawda

beznazwy1hyo.png

Sygna & avatar by @ILoveVomitI

Zadania:

10 postów []

25 postów []

50 postów []

100 postów [x]

200 postów [x]

Opublikowano

up piszecie ze pluginy nie dzialaja na 1.2.3 tlatego ze to wersjia testowa i duzo bugów tam macie ;d poczekajcie na full wersjie i wtedy aktualizujcie ;]

Opublikowano

Radowity ogarnij pluginy update do 1.2.3 i jak chcesz to moge pobudować pare rzeczy oczywiście nie ma nic za darmo .

Pisz na pw to sie dogadamy jak chcesz.

Ps. Oczekuje gamemoda oraz rangi budowniczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...