Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Brand vs Cassiopeia

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brand :

+ ładny haras

+ stun 2sekundowy

+ dobre komgo

+ dobry haras przeciwnika (taka sztuczka, 3/4 minony i wróg to dajesz W i potem E i masz haras chociaż go nie biłeś :) )

- papier

- trudno ucelować

+/- w początkowych fazach gry jest słaby, lecz po 20/30minucie już robi swoje

Do cassi Ci nic nie napisze bo nią nie grałem, a nie będę kitów wciskał :)

Pozdrawiam !

Opublikowano

Proponuje ci branda.

Skoro chcesz kosić kredki w tf`ajcie to tylko on. Cassio też coś tam robi ale brand ma przewage.... Jak wrzucisz ulti między 3 to masz triple (tylko słupkiem dobić).

PZDR

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

O Brandzie Ci już napisali więc spamić nie będę, ale masz coś o Cassio:

Plusy:

• CC'ki
  • Ulti wspaniałe na TF
  • Masowa trutka
  • Łatwy "skill shot"
  • Mega harras
  • Jak typo jest otruty to spamisz tymi kolcami co 2 sec.

Minusy:

• Trudniejsza niż brand
  • Mogą być problemy z maną bez Blue Buffa.

Podsumując - Cassio jest postacią która robi DPS, a Brand jeb i przeciwnik albo padnie, albo nie. Wdg. mnie Cassio trudna jest na początek, ale DPS robi wspaniały :)

he?

Opublikowano

jak masz 800 AP to Q cassiopei zadaje 200+600 magicznego dmg w ciągu 3 sekund a ma cooldown tylko 3 sekundy. Przeciez to prawie tyle dmg co ulti Branda, a E mozna spamować jak poje*any jak jest TF to najpierw Ulti wszyscy mają stune potem na wszystkich jebiesz plame z trucizna potem spamujesz Q i E i uwierz mi ze jesli nie są tankami to zginą. No i wg. mnie Cassipeia jest ciekawsza od Branda, ale Brand tez spoko polecam obie postacie ale bardziej Cassio :>

Opublikowano

Cassio 100x lepsza od branda, w TF lepszy jest Brand, ale Kasia tez ma niezle ulti do TF a na solo cisnie branda. Jak zatrujesz goscia to kolce co 0,5-1sek. Ale musisz na smart castach grac bo nie dasz rady co sekunde kolcami celowac. No i Kasia jest trudna ale jak ogarniesz to robisz z enemy co chcesz. Z Q w late ciagniesz 400-500. Polecam ci ją.

Opublikowano

co do UP ma raacje cassio jest w chuj op jej trucizna jest koszmarna nie da sie jej uniknac a non stop ci zabiera pozadne dmg jeszcze z jej kla ktory ma cooldown przy truciznie 1.5 sekundy ^^ kup cassio a nie pozalujesz ..

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Mam obie postaci i obie mi się bardzo podobają.Jednak poleciłbym Ci Cassio fajna trutka,z ulti stun na wszystkich jeżeli stoją przodem. Ogólnie jest ciekawsza.Brand też fajny ale ja bym Ci radził cassio.;)

Opublikowano

Cassiopeia na midzie jest jest jedną z najlepszych postaci. Świetne skille, podczas TF rozwala system. Niestety na początku jest manożerna ^^ Ciężko ją opanować, ale jeżeli się uda to jest to najpotężniejsza postać :D

Wróciłem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...