Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sheen

gupa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak 2 warmogi buty pod tanka ten item co daje 18% krytyka i 45 armora ten co zamienia hp na atak phantom dancer i frozzen mallet masz okolo 5.5k hp 340 ataku dobrego kryta i z uderzenie ki zabierasz z 350 + :D

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

tak 2 warmogi buty pod tanka ten item co daje 18% krytyka i 45 armora ten co zamienia hp na atak phantom dancer i frozzen mallet masz okolo 5.5k hp 340 ataku dobrego kryta i z uderzenie ki zabierasz z 350 + :D

SUPER MA HAPSA A MAGOWIE GO ZJADAJĄ NA 1 COMBO.

http://solomid.net/guides.php?g=18008

Opublikowano

niezdazy go mag zabic ^^ jak z hita zabierze okolo 1k hp ^^ daje mu dasha i koles lezy ^^ a napewno sam nie bedzie chodzil po lineach ^^ pozdro sproboj takiego buildu ja na nim wycislem 38-2-41 :D

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

niezdazy go mag zabic ^^ jak z hita zabierze okolo 1k hp ^^ daje mu dasha i koles lezy ^^ a napewno sam nie bedzie chodzil po lineach ^^ pozdro sproboj takiego buildu ja na nim wycislem 38-2-41 :D

musisz grać z n00bami, 38/2 shenem ? yhym naprawdę uwieże. ile grałeś? normalna gra??? czy niestandardówka? no właśnie ;ppp a pozatym trzeba grać długo żeby tyle uzbierać kasy ;[ 40 + min

@edit a i co mu ten taunt da? gÓwno... powiedzmy np. ryze. zasięgi ma nawet dobre i... no nie wiem co to ma być za build,

podam Ci swój:

merkurki, re-lai te 80 ap i 500~ hp i slowa z ataków magicznych, siła natury, nwm. co dalej dobre ale go się robi pod anty maga

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

normala z godzine ^^

pod anty maga ?? shena ?? to bylo dobre ; ] moze pykniemy sheen vs sheen .. zaczolem grac shenem jak 1 wyszedl z roku temu ^^ .. teraz jest op wiec kazdy nim gra podalem build dobry .. wgl kazdy jesti nny build pod innych bochaterow jesli bede widzial ze caly team ap to zrobie go pod magic resist to logika jest ^^

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...