Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ots 8.0 ,zagrałbyś?

seya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,od niedawna tworzę pewien projekt ,który ma na celu odtworzenie starego klimatu Tibijskiego.

Mam zamiar powrócić do klienta 8.0 ,tylko nie wiem co na to gracze ,dlatego też proszę was o komentowanie tego tematu.

Moje główne założenia:

*Protokół 8.0

*dobrze dopasowany Exp (Może stage) tak aby można było poczuć klimat RPG ,rozmyślam nad x4-x8

*Mapa: Własna bazująca na old-schoolowiej Vanilli zrobiona pod dobry RPG klimacik.

*Mlvl x2 skill x8 -Bez trainerów ,mana rośnie 2x szybciej niż na real tibi

*Dodatkowe atrybuty rare itemów np: *Magic Plate Armor obniża wszystkie fizyczne ataki o 10%

*Najazdy bossów

*Addon system 100% jak na Real tibi.

*Runy x2 ,Uhy tylko x3

*Dużo ciekawych questów,misji

****Balans profesji z Tibi 8.0****

Jak sądzicie taki server to dobry pomysł ??

Otsa pod tibie 8.0 póki co nie ma w ogóle ,więc konkurencji nie mam w razie czego...

Co sądzicie o pvp ?? Pamiętacie te cudowne stare wojny ??

Zapraszam do komentowania!

Pozdrawiam ,Seya!

Opublikowano

Wątpię że to wypali ;/ Silnik xml (chyba że potrafisz przerobić na sql z baza danych) bez tego ani rusz ;/ Za mało stabilny będzie.

Opublikowano

LOL ?

silnik: TFS 0.2.8!! SQL

0 błędów itp.

Najlepszy silnik pod 8.0

Server dedykowany już opłacony został na 3 miechy...

Już na server wbiją 2 teamy ,więc będziecie mogli porobić te ciekawsze queściki ,bądź z nimi powalczyć ;]

Test Server stoi non-top Online od tamtej niedzieli i żadnych błędów w konsoli jeszcze nie ujrzałem... Jeżeli chodzi o sabilność serva to jest ona wręcz DOSKONAŁA!

Opublikowano

Ardania.pl <----- Zapraszam!!! w Sobotę startujemy!!!

Server 8.0 super balans postaci ,oraz niesamowita mapa!!!

Opublikowano

Tylko nie psuj serwera od początku dodając takie rzeczy jak :

-manarune

-super uh

-super swordy itp. ew. dla palladyna dodać crystal arrow np. nie konczy się i z 60 atk.

- Heal Potiony itp. radze aby uhy wróciły na swoje miejsce

To są rzeczy które przywracają klimat i ludzi którzy pamietają te czasy.

Życze Powodzenia.

@PS na bank zagram

72f79e82c7f545ec9e76917290d7acf2.0.gif
Opublikowano

Tibia 8.0 jest już po prostu prze starzała osobiście wolał bym zagrać na 7.6 lub po prostu na 8.6 lub kolo tej wersji , ale może wpadne pod nickiem Xerez .

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

T1D1

W 100% zapewniam ,że nie znajdziesz niczego noobskiego na serverze ,w SMS-shopie umieszczę rzeczy typu Darmowy czynsz za domki itp.

dodam może jeszcze jakiegoś Fire sworda i knight seta oraz 20k ,SMS shop jest jeszcze do uzgodnienia ,Nie mam zamiaru psuć klimat na servie jakimś durnym Sms-shopem!!!

Uhy działają jak kiedyś ,przywracają około 50% Hp ;]

Nie ma żadnych nowych Itemów ,bądź czarów... Wszystko działa identycznie jak na RL tibi pod 8.0!!!

Zachęcam do gry wszystkich starych wyjadaczy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...