Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nietypowy AutoPickUP

Nygol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie z wielu z was pamięta czasy darmowego EasyMetin2 :) I każdy z nas pamieta tamtego PickUpa :)

Podnoszenie itemow z bonem. No własnie i tu sie rodzi pytanie moje do was skrypterów. Czy cięzko jest cos takiego zrobic??

Wiem ze to ingeruje w pamięć gry i tam blebleble... ale przecież możliwe nigd nigdy sie nad tym nie zastanawiał ???

hcq0.png

Opublikowano

Własnie ale jest takie coś możliwe. czy żaden człowiek co pisze cheaty do Metin2 nie zastanawiał by sie ??? Ja tak mysle sobie jak by to odkrył ktos z nas to masakra....

hcq0.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja za chuj nie umiem tego znaleźć. Znalazłem jedynie funkcje ,które odpowiadają za dropienie określonych itemów z eq ,ale to nie to samo :(

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Mozna by znalezc pliki odpowiedzialne za pickup i troche sie tam pobawic. Napewno kiedys ktos takie cos zrobi

76561198093573641.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już jest takie coś zapraszam do download PickUp by Erpel :>

A poza tym nie ma w EM2 takiego czegoś co podnosi itemki z bonem ... W EM2 jest funkcja ,która służy do tego ,aby nie zbierać śmieciu typu np.pajęcza włócznia etc. :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Można to rozwiązać inaczej. Podnosić WSZYSTKO, i od razu wyrzucać w pętli itemki, które nie mają bonusu.

Także ten

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...