Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać pluginy do serwera dedykowanego Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnołem program o nazwie: Total Commander 7.57 i połączyłem się z moim sewerem Minecrafta i mam kilka folderów i plików jest tam taki folder :[plugins ] (ja tu wrzycam pluginy na serwerze nic sie nie dzieje, nie wime czy te pluginy nie są zaktualizowane czy do złego folderu wrzucam), dzieje sie tak samo gdy wrzucam pluginy do folderu Dzieci Minecrfta :D (to nazwa mojego serwera ;p). Jak coś moja nazwa na skypie : mr.thoye Jak mi pomożesz dam ci opa na moim serwerze, ip:s27.csrv:33109, jeśli to wina pluginów że nie działają to błagam wyślijcie mi byle jaki plugin na wersje 1.2.3 ;p

Opublikowano

Spróbuj wykonać z tym:

to jest na serwer przez hamachi a ja właśnie chce bez jak sie dodaje na serwer hamachi pluginy ja wiem ;p
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam to samo jak Dodac pluginy na server (host csrv craftserve.pl) ?? potrzebuje pluginu xAuth i jak go dodaje to zla wersja i nie dziala Help PLS

Opublikowano

Pobierasz program FileZilla:

http://filezilla-project.org/

Wyłączasz serwer.

Na górze masz parę linijek do wpisania wpisujesz tak:

serwer: craftserve.pl

Nazwa użytkownika: [Twój e-mail który masz na csrv.pl]

Hasło: [Takie Samo Jakie Masz Na csrv.pl]

Port: 21

Wchodzisz do swojego serwer [jakiś numerek].

wchodzisz do folderu plugins

Wrzucasz pluginy,

Czekasz, aż się wrzucą,

Wyłączasz program,

Włączasz serwer I Masz jeśli nie ma oznak, że jest plugin wpisujesz /pl jeśli jest na zielono wszystko jest ok jeśli czerwono najlepiej pobrać plugin Vault [W wiekszośći pomaga] Lub pobrać inna wersje serwera/bukkita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...