Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PW1.2.3]Minema

Lenord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minema to modyfikacja, która pozwala na kręcenie filmów. Cały myk polega na tym, że nie potrzebujesz super komputera. Owy mod zapisuje każdą klatkę filmu oddzielnie w formacie .PNG, co pozwala bez przeszkód kręcić wspaniałe filmy:

Aby zacząć film klikamy F4

Film zapisuje się w .minecraft/movies.

Pobierz:

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/8d822528cf2f4c91f7c1e7898bde84f5d2400280

Opublikowano

Jak bd na kompie to zobacze. Coś nie chce mi się wierzyć. :D

P.S Zmień czcionkę bo nie widać jej. OK :D Łap Like'a.

Cześć.

Opublikowano

Danke! Tego potrzebowałem :P. Fraps mi pali kompa i spadek fps to ok. 50 przy ustawienie 15 a tu powino być lepiej w każdym bądź razie szacun. To nagrywa głos czy nie?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

CO JEST?! TOĆ TO JEST MOJA GRAFIKA Z MOIM SKINEM!

http://www.mpcforum.pl/topic/577302-123minema-nagrywaj-ladniej-filmy/page__p__4140421#entry4140421

Przynajmniej usuńcie tą grafikę! Bo ona jest przez mnie robiona!

Opublikowano

Ja mam błąd:

vttb.jpg

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mam taki mały problem. Jak nagrywam z minecraftem w oknie, to mam ~65 fps i przyśpieszenie do biegania, a jak na full screenie to 20 fps i spowolnienie.

Tak normalnie to fps mam 100-300

Opublikowano

Nagrywa to w takiej rozdzielczości jakiej masz ekran ;d. W optifine można zmienić rozdzielczość na fullscreenie ;d

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...