Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mod Kamer, skil w party..

xpiskor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używam kamer moda, lecz w pt nie mam funkcji przywołaj członka grupy, a na stronie kamera jest napisane, że ta funkcja jest... Mam najnowszą wersje moda. Help...

Opublikowano

Musisz mieć dowodzenie minimum na M1,żeby ta funkcja była widoczna. Jeśli nie masz dowodzenia chociaż na M1,to tego skilla nie będzie.

sygnampc.jpg
Opublikowano

OmG... Jest jakaś komedna na wbicie dowodzenia na m1? :) Bo mam punkty do rozdania lecz w dowodzenie nie mogę dodawać, kiedyś można było..

Opublikowano

Niestety raczej nie ma. Na starych serwerach (i starym modzie) dało się rozdawać punkty za każdy lv,to racja. Na nowych plikach nie da rady. Musisz sun zi czytać,nie ma bata :/.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Poszperałem na forum i znalazłem,komenda na dodanie punktu w dowodzenie brzmi:

/ski 121

Uwaga!!! Jeśli nie działa to znaczy,że na tym serwerze ta komenda jest zablokowana!

@Edit

Wydaje mi się,że w roku 2012 na mało którym serwerze zadziała... Teraz każdy na nowych plikach jest i wszselkie triki tego typu są usuwane :(

sygnampc.jpg
Opublikowano

Komenda jednak nie działa, czyli jest zablokowana. Wbijam dowodzenie księgami, zobaczymy czy będzie działał skil w party :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...