Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak uchronić się ( fałszywy GM )

aifelus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext659933079.png

W tym tutku powiem jak uchornić się przed GM'em fałszywcą :O

- Pierwsze co musimy zrobić to mieć możliwość odzyskania hasła np. przez e-mail.

- Fałszywce najczęściej piszą do Ciebie na szepcie takie coś :

" Ban Za DMG Hack. Jeżeli chcesz tego uniknąć to podaj passy konta, wejde i sprawdzę czy grasz na hackach. "

- Ty wtedy odpisujesz tak :

" Po pierwsze to co ma konto do hacków? A po drugie jak jesteś GM to przecież możesz wejść na konto każdego gracza. "

- On wtedy wie, że Cię nie da się oszukać i kończy pisanie do Ciebie.

cooltext659938323.png

-.- Hmm..ale możemy wykorzystać to że ta osoba chce nas oszukać w taki sposób:

GM chce passy...ty mu je dajesz, lecz full item's chowasz do dozo i zmieniasz hasło.

I całą tą rozmowę nagrywasz np. programem fraps. ^_^ ( tą z fałszywcem )

On wchodzi na konto a ty mówisz to wszystko Adminowi i pokazujesz filmik, jeżeli Ci nie uwierzy to powiesz że znasz e-mail konta i login a wtedy on musi zmienić Ci hasło a Admin daje BANA IP kompa temu ziomkowi. xD

Pomogłem ?

Odwdzięcz

się lajkiem

;)

moja-sygn_rxassap.jpg
20 postów [v]100 postów [x]
40 postów [v]130 postów [x]
50 postów [v]160 postów [x]

70 postów [x]200 postów [x]

Opublikowano

Po co spamujesz? nie podoba sie to nie spamuj !

moja-sygn_rxassap.jpg

Opublikowano

Iks de.

Bez użyteczne, żałuję ze minusow juz nie można dawać...

Bezużyteczne* tak się pisze. Nie podoba się to nie komentuj : ]

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

bardziej powalonego tematu jeszcze nie widziałem, jak gości pisze do cb żebyś mu podał passy to za to tez jest ban "próba wyłudzenia danych przez osoby trzecie"

a to co ma być to drugie bardziej poje***e od pierwszego, tak ludzie słuchajcie go dawajcie wszystkim którzy do was napiszą, człowieku nie wiem czy zauważyłeś nick GM jest w czasie widoczny ale mniejsza oto.

Wytłumacz mi jeszcze słowo "jesteś GM to możesz wejść na konto każdego gracza" od kiedy GM może wejść na konta innych bo chyba coś przegapiłem?

Opublikowano

Bezużyteczne i do dupy. A po drugie wiesz tyle co 10letnie dziecko grające w metina. GM nie ma dostępu do naszych kont, tj. ID i hasła...

I jeszcze jedno: Jakiego kur**a bana na IP? Dostaje się tylko na konta powiązane e-mailem...

Opublikowano

Haha dobra nie mam pytań do was ... eL O eL

moja-sygn_rxassap.jpg

Opublikowano

Yyy..

W czym ten poradnik ma nam pomóc ?!

To jest chyba oczywiste, że jak pisze do mnie jakiś kretyn to nawet mu nie odpisuje. -.-

Opublikowano

Muahahah... napisz jak się loguje i gdzie expić na 1lvlu :D to będzie MEGASUPERHIPER poradnik :D

Opublikowano

Poradnik zrobiles oby byl i jeszcze sie burzysz...0/10.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Bana IP kompa... Dobre! Pierwsze słysze, że GM banuje na IP kompa. Tak jak wyżej szkoda, że nie ma - bo można by kilku pokarać. A te lajki to pewnie od jego Funfli z klasy.

Bana IP kompa... Dobre! Pierwsze słysze, że GM banuje na IP kompa. Tak jak wyżej szkoda, że nie ma - bo można by kilku pokarać. A te lajki to pewnie od jego Funfli z klasy.

Opublikowano

Temat napisany na szybko, nieschludnie, trudno co się rozczytać, masa błędów.

Jak się uchronić? Najlepiej nie podawać passów i nie pobierać żadnych cheatów czy rejestrować się na podejrzanych stronach.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...