Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Posiadam pewien problem i jak to naprawić ?

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna mam pewien problem z grą lol a mianowicie jest to, zacinanie się gry. Nigdy wcześniej tego nie miałem, na przykład : Idę normalnie charasuję miniony i nagle taki dziwny lagg gra zacina się na 5/10 sec i potem tada i jestem dead. I tak co 5/10 minut, co mam zrobić ?? Nie mogę znaleźć wyjaśnienia.

Kappa.

Opublikowano

Mi się wydaję że bardziej jest to spowodowane internetem niż samą grą. Ja mam np. "WiFi" w USB i czasem się odłącza i właśnie mam takiego laga, bądź 15k pinga <3 Zobacz, może własnie jest to spowodwane internetem...

he?

Opublikowano

Najgorsze jest to, że też to ostatnio mam, WiFi dobre, komputer nowy.

Identyczna sytuacja jak ty. Dołączam się.

Opublikowano

format, lub kasacja duperelów sprawdziliście (CCleaner)? działa coś wam w tle? jaki macie net? jaki komp? dziwne ja takiego problemu nigdy nie miałem a net i komp mam średni, net lepszy ale laptop słabszy.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Jeśli ciągniecie z Wi-Fi internet to będziecie tak mieć, gdy ciągniesz z WI-FI internet ping w tego typu grach dochodzi do 1000+, sam tak mam na laptopie.

Opublikowano

Ja mam czasem tak, że mam dobry ping, lecz nagle wszystkie paski życia znikają postacie się dziwnie poruszają nie słychać dźwięków. Zazwyczaj po 5sec wszystko wraca do normy, niektóre rzeczy zostają zbugowane jak np. minony walczące bez hp, których nie ma już. pozostają tak często do końca gry. Dziwne lecz ping dobry, także to nie to.

sygnahex.png

muzyka :x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...