Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Yorick- wasze opinie na jego temat.

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co sądzicie na temat Yoricka ? Bo zastanawiam się nad jego kupnem. Chyba jeszcze nigdy nim nie grałem... W innych tematach czytam że jest on bezużytecznyi beznadziejny. Ale były pisane dość dawno więc jaki jest On teraz ? Opłaca się kupić ? Lepszy od Wukonga ?Pozdrawiam

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Bardzo trudno go skontrować na topie, dominujesz prawie wszystkich. Skutecznie odcina od farmy w early-mid, ale w late już nie jest tak użyteczny. Ma ulta mniej-więcej jak Mordekaiser - z tym, że rzucasz go na sojusznika (taki duszek, gdybyś zginął, to przywróci życie na kilka sekund).

Większy dmg ma oczywiście wukong, ale nim już tak łatwo nie rozpierdolisz swojej linii. Yorick może się wyleczyć ghulami, a wukong po kilku wymianach zostanie z małym hp i będzie musiał się cofnąć.

Opublikowano

Yorick to potwór na topie, kontruje prawie wszystko ale jak sie wysrasz z many to tylko powrót do bazy inaczej nic nie zrobisz

Opublikowano

Super postać , grałem nią w przedziałach 12-20 i na solo topie potrafiłem kłaść 2 + junglera , postać jest trudna do kontrowania .

01126666380217922511.gif

Opublikowano

w early bestia bo jego gule zadają wtedy nieeeeeeeezły dmg i harassują jak poje*ane ale w late są jak miniony :(

Dobra postać ale ostatecznie nie polecam.

Opublikowano

Jego E skill potrafi regenerować ogromną ilość HP (jeden ghoul dużo nie zregeneruje , ale tym skillem można nieźle spamić) jest on raczej do Harrasu więc bez ganków możesz jedynie sprawić że przeciwnik będzie często cofać . Yorick jest dobrym solo toperem , ale odradzałbym nim rankedy . Silny champ , ale przemyśl zakup .

Opublikowano

Pozatym mało osób gra Yorickiem jak i ja ponieważ to nie mój styl gry, no bo co to za gra gdzie walcze jakimiś pokemonami ;x

@UP

no raczej, nie ;x

irelia best solo toper, potem może volibear sam nie wiem ale yorick napewno nie jest od niej lepszy.

Opublikowano

Kiedyś irelka cisnęła, teraz już nie za bardzo. Ostatnio osób nią gra, bo zwyczajnie nie jest już tak dobra (ale nadal daje radę)

Yorick to coś jak Garen. Im krótsza gra, tym lepiej dla niego. Late ma raczej słaby, dlatego buduję się go trochę pod tanka, żeby chociaż trochę pomagał w late.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Yorick miecie irelię? Nice joke.. Kupujesz latarkę + maksujesz W i każdy haras z jego strony wyleczysz się na jego pokemonach (tych malych stworkach)

I tylko śmiejesz się jak Yorick wypruwa się z many, próbując Ciebie harasować, a ty non stop na tm samym poziomie hp

Opublikowano

Yorick miecie irelię? Nice joke.. Kupujesz latarkę + maksujesz W i każdy haras z jego strony wyleczysz się na jego pokemonach (tych malych stworkach)

I tylko śmiejesz się jak Yorick wypruwa się z many, próbując Ciebie harasować, a ty non stop na tm samym poziomie hp

Ofc.

Tylko że zanim złożysz tą lampkę yorick będzie miał manamune + spirit visage + butki.

Opublikowano

shen imho best solotoper

może wam się to wydawać dziwne ale to wszystko zależy od umiejętności a nie od postaci

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Ofc.

Tylko że zanim złożysz tą lampkę yorick będzie miał manamune + spirit visage + butki.

manamune 2k, spirit visage 1,5k butki 1,3k

lampka - 1,5k

prędziej irelia zlozy lampe niz yorick kupi buty pozatym irelii wystarczą buty+ latarnia i to early core , potem jak zlozy trinity force to sory ale yorick moze jej loda robić bo zeby harasnąć irelke z gula grozy (bodajze) tego co leczy musi wejsc w zasięg jej doskoku,a ona wtedu siup i zaczyna go młucić. jak yorick ucieka to ona sobie spokojnie wraca do farmy.

sad bad true, u mad?

Opublikowano

@up

Wydaje mi sie ,ze jestes bardzo "gupi"

Yorick niszczy irelie lajtowo, po 2 jesli dla ciebie latarnia to core na nia to idz umrzyj

Yorick na late ma ladny dmg z Q aoe slow ulti ktore wygrywa czesto gry + latwo nim blokowac skillshoty

Jesli nie jestes przekonany co do tego mozemy zagrac 1v1 obojetnie jaki serv

Opublikowano

Yorick nie ma late, ratuje go jedynie tf 5v6, oraz aoe slow.

Irelia, tak przegrya z Yorickiem, do 6-8 lvla. Potem robi z nim co chce, chcesz możemy zagrać 1v1. :)

btw Irelia nie ma skilshotow ^^.

up@ Może na te irelie, ktore trafialeś, po prostu nie mialy skilla. Bo tutaj, nie ma kontry, jest tylko wyznacznik skilla gracza. ; ]

Opublikowano

A czy mowilem ze irelia ma skillshoty i ci powiem jesli chodzi to ma ulti

Yorick z manamunem niszczy twoja irelke jak chce ,irelka rozegralem z 300 gier yorickiem z 500 no dalej dawaj spieraj sie ,watpie ze masz wgl tyle gier rozegranych

Yorick nie ma late ,yhy jest slabszy ale dalej z latwoscia niszczy ap carry i jest w stanie w cholere duzo przezyc no ale co tam

Opublikowano

Yorick ma świetne solo top, ale w late game jest niczym... Jego ghule to tak naprawdę miniony. Ja jeżeli miał bym wybierać pomiędzy Yorickiem a np. Ashe za 450ip to wybrałbym Ashe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...