Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Język polski na west i east

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie. Ponieważ ja gram na zachodzie bo bardziej ogarnieci gracze i oddalem konto mojemu bratu. I tutaj mam pytani czy da rade zrobic tak ze jak z west bd zmienial na east bd odrazu polski ponieważ moj brat gdy zmieni i ja wbijam to musze dopiero w pliku wpisywac pl_pl zeby bylo po polsku. Dało by jakoś rade aby odrazu sie wlanaczal tez polski na eascie ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Jeżeli dobrze zrozumiałem to odpowiem że na weście nie ma języka polskiego.Raczej nie da się tak zrobić żeby sam zmieniał się język.

Specjalista
Opublikowano

no właśnie mam taki sam problem, nie da się bo musiałbyś menu całe zmienić, co jest niemożliwe

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Jeśli Ty na west możesz mieć ang, a Twój brat pl na east, to w luncherze podczas zmiany regionu można zmienić język, ale nie wiem, czy to chciałeś osiągnąć.

Opublikowano

Pobierz ACE client, tam jest ustawianie języka dowolnie do serwera.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...