Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soulstorm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam takiego czegoś (nie wiem jak to się nazywa) do gry warhammer 40000 dawn of war soulstorm żeby po prostu np f1 +100 jakiegoś tam surowca itd. Ogólnie chodzi mi o nazwę tego resztę poszukam na google.

Opublikowano

Takie coś nazywa się "trainer", na GameCopyWorld(sprawdzona strona, stamtąd radzę ściągać trainery) jest w chuj tego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zapewne tone tego jest na stronie tej lecz jak zwykle znalezć tego nie umiem bo zamiast trainerów całe gry wyskakują.

Opublikowano

Sprawdź PW, wysłałem Ci link. Mam nadzieję, że będziesz umiał ściągnąć tego trainera(jest kilka, wybierz dla swojej wersji odpowiedni).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Na razie zajmuje się innymi sprawami ale ten link sprawdzę i napiszę czy działa. I czy to będzie działało na polską wersję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...