Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Caps !

Dangerous_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinienem temat wyje*ać za link, ale zobaczymy co to, jak to jakiś "wkręt" to zobaczysz nagrodę :>

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

krótki filmik z tego priva daj. Masz na to 1 h do tego czasu usuwam linki

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

2xup omg poczytaj se o tym i spytaj lenarta jak chesz ona sie w priva tez bawi wiec z tym gosciem od Capsa ma pewnie znajomosc

up prosze bardzo ja dam http://www.youtube.c...h?v=bGMlqCWpFtA.i daj link spoworotem

ma być widoczne że ten projekt z filmiku ma powiązanie z tym tematem

sygnatura_old.png

Opublikowano

emmm

klient tego czegoś ma 200mb spakowane rarem... po wypakowaniu nie miał by więcej niż 500mb, Klient CA waży około 2Gb, moja masakrycznie okrojona wersja CAPS, bez lobby, bez shopu, expa i wszystkiego innego, co nie jest potrzebne do gry + kilka broni ważyła aż 1Gb. więc nie możliwe żeby to coś ważyło tylko 200mb.

Taaa... mam kontakt z SuperCarz'em i na razie nic ciekawego nie dodał do swojej wersji która w dalszym ciągu jest Private.

tak więc ja także czekam na filmik z logowania, lobby, shopu oraz samej gry.

Opublikowano

Autorowi tematu się widocznie nie spieszy z filmikiem, dałem 1 h na wstawkę, ale skoro temat bez linków to mogę poczekać :P

sygnatura_old.png

Opublikowano

tak, mam swój niby serwer, tak na prawdę jest to zmodowana inna gra.

podałeś linki do filmiku Supercarz'a a nie swojego.

temat zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...