Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Factions plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzeba mi pomocy od graczy znających sie na tym pluginie, mianowicie gram na serwie mam swój zamek, i słyszałem o przejeciach, mianowicie boje sie o mój teren. Mogłby mi ktoś wytłumaczyć na czym to polega ? i jak sie zabezpieczyc przez przejeciem terenu przez inna gildie? czytałem duzo lecz zadna odp mnie nie usatysfakcjonowała, z góry dziekuje za pomoc ;p

Opublikowano

Otóż .. Jest komenda która claimuje / zabiera teren .. Tą komendą jest /f claim .. Jeśli nie chce Ci się tego co chwilkę wpisywać wpisz /f autoclaim .

Jeśli pomogłem to daj Lubię to . ; ]

Opublikowano

@up nie pomogłes wcale.

Chodzi mi o power jaki dana gildia musi miec zeby sie uchronic przed inna jak nie tracic powera, co zrobic jesli sie ztraci.

gdybym wpisywal twoja komende zajmowalo by mi caly czas tereny po ktorych chodze i bym zebral na jablko xD.

Opublikowano

A więc tak .. Żeby nie tracić powera to nie dedaj ; ) A żeby Ci inna gildia zajęła teren to jest tak .. Np . Jeśli masz 10 powera i 11 land to oni mogą Ci zclaimować teren .. Jeśli masz 10 powera i 9 land to nie mogą .. Teraz pomogłem ?

@Edit A jeśli stracisz powera to normalnie graj .. On sam rośnie

Opublikowano

i jeszcze pytanie, jesli gracze z gildi padaja to tez spada power? czy tylko jesli ja padne ?

+ troche nie bardzo łapie o co chodzi z tym land

Opublikowano

Tak .. jeśli umrze Twój kolega z frakcji to też tracicie powera :) Jeśli nie wiesz o co chodzi to proszę o IP servera na PW .. Wejdę może pomogę ; ]

Opublikowano

mc4u.pl, wszystko wiem juz, tylko jeszcze z tym land nie łapie przybliz mi to jak mozesz, zlajkowalem.

Opublikowano

Przydałbym sie jakis poradnik na temat tego pluginu bo naprawde cięzko ogarnac, i powtarzam moje pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...