Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile ludzi gra w lola ?

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym pograc ale nie wiem ile ludzi gra bo nie lubie grac w gry gdzie gra tylko 100tys graczy a wiec napiszcie np okolo 5mln itp itd

Opublikowano

Gra więcej niż w Polsce mieszka ludzi xD (serio) a mapy są trzy ale jest wiele możliwości gry na botach,z ludzmi, 15-25 min, 30-1g, 3 vs 3, 5vs5 więc trochę tego jest

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Wiecej ludzi niz w WoW napewno nie. Ale gra jest bardzo ciekawa, roznorodne runy, specjalizacje, 95 roznych postaci i co 2 tygodnie dodaja nowego, co piatek daja promocje na postacie, co wtorek jest 10 postaci ,,demo'' czyli przez tydzien mozesz wyprobowac losowe 10 postaci. No te mapy to najwiekszy minus tej gry ;/ Bo sa tylko 2 tryby: Dominion ( 1 mala mapa 5v5 ) i Klasyczna ( srednia 3v3 i bardzo duza 5v5 ). Polecam

Opublikowano

Co to ma do rzeczy ile ludzi gra? Nawet jesli w tą gre grałoby tysiąc ludzi grało to i tak bym grał, gra ma być fajna a nie popularna lol :D

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...