Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na serverach

Żółty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z 2 tygodnie temu robilem formata kompa i od tego czasu, zaczely sie dziwne problemy w CS 1.6, a wrecz zjawiska para nienormalne o.O Sprawa wyglada tak: Wbijam na serva (byle jakiego, nawet zagraniczne, bo grywam czesto versusy) i kazdy mi mowi, ze mnie mocno scina. Ja zadnych lagow nie czuje, a oni mi mowia, ze mam teleportu w pizdu.

- raty mam ustawione na 25k

- moj ping to 40-50 (na kazdym servie)

- moje cmd_rate to 101

- moj interp to 0.01

- moj net to 8 mb

- gram na fps_max 100

I co tu jest nie tak? Nigdy takiego problemu nie mialem. Moge jeszcze dodac mala drobnostke, ktora mzoe sie przydac do rozwiazaia tego problemu, lecz niewiem czy to jest z tym jakos powiazane, gdy strzelam z wszystkich mocniejszych broni (typu deagle, m4, ak47...) to miewam taki spozniony odrzut ekranu (tzw. potrzasniecie ekranu gdy sie odda strzal). Nie mam go odrazu jak strzele, tylko jest to mnie spoznione, przez co mam mniejsza celnosc, bo pierdolne raz z deagla a odrzut mam po dluzszym czasie... Niewiem czy to jest z tym powiazane, ale wymienilem wszystkie zeczy, ktore mialyby na to wplyw. Nie mam pojecia o co tu chodzi.

BARDZO PROSZE O POMOC!

Opublikowano

Wpisz w konsoli net_graph 3 i tam zobacz jaki masz ping

I wpisz jeszcze raz te komendy:

cl_rate "20000"
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_cmdbackup "2"

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...