Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] jakiego bfa kupic

wlodii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , nudzi mnie juz troche gra w battlefielda play 4 free i postanowilem przerzucic sie na jakiegos bfa bez platnosci za bron .

Jakiego battlefielda mozecie mi polecic ? Niestety sprzet troche mnie ogranicza i w battlefielda 3 nie pogram .

komputer taki :

karta graficzna ati 4850 512 mb

procesor amd athlon 2x 245 2.90 GHz

4 GB ram

Opublikowano

Właściwie to BF2 jest całkiem dobry , grafika jak w p4f (lepsza trochę) . Tani bo stary , jeszcze jest BF 2042 też z przed kilku lat .

W tej drugiej są nowoczesne bronie , roboty i inne rzeczy .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Gość Zacieszynka
Opublikowano

Polecam ci BF:BC2 multi jest zaje***te

Opublikowano

Polecam ci BF:BC2 multi jest zaje***te

Nie czytałeś on kompa dobrego nie posiada. A Bad Company może już być problemem dla jego komputera .

No chyba że na Low , ale też słabo chodziłby .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Nie czytałeś on kompa dobrego nie posiada. A Bad Company może już być problemem dla jego komputera .

ale bf bad company 2 to chyba pojdzie na moim kompie bez wiekszych problemow na srednich detalach .

Spełniam wiekszosc zalecanych wymagan

Zalecane: czterordzeniowy procesor, 2 GB RAM, karta graficzna 512 MB VRAM GeForce GTX 260, system operacyjny Windows Vista lub Windows 7, 10 GB HDD (edycja dyskowa) i 15 GB (cyfrowa).

Kupie sobie tego bfa :)

Dzieki za pomoc

Opublikowano

Tak pójdzie zagra przez pięć minut i go wywali nawet na niskich detalach, nie pieprz głupot nawet jak go nie wywali to będzie miał cholerne lagi

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Tak pójdzie zagra przez pięć minut i go wywali nawet na niskich detalach, nie pieprz głupot nawet jak go nie wywali to będzie miał cholerne lagi

High: (ultra w single)

http://www.youtube.com/watch?v=zy9pCjuNRUk

Opublikowano

Chyba cię poj***** za przeproszeniem. Ma lepszy komp ode mnie , a u mnie chodzi na max detalach.Więc jeżeli nie wiesz to nie pisz.

Polecam oczywiście Battlefield Bad Company 2 pod względem multiplayer :)

Opublikowano

BF3 na low mu pójdzie ?? hahahahah nie rozśmieszaj mnie koleś... mój kolega ma kompa 3GB ram i 1GB grafy i musi na najniższych. A i tak mu się tnie jak H** i do tego grafa jak w Minecraft -.-

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

a kto kurwa gra na innych detalach niz na low w BATTLEFIELDA chyba że jakies codowskie scierwa

GunzAlex.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...